U utorak, 11. juna 2024. godine u velikoj sali Centra za kulturu ”Semberija” sa početkom u 19.00 časova polaznici Muzičke radionice ”Čarolija” održaće humanitarni koncert ”Muzičko putovanje” kao vid pomoći za liječenje malog Sergeja Vasića iz Amajlija.

-Naši najmađi umjetnici uzrasta od dvije i po do osam godina će nas provesti kroz nekoliko zemalja od Japana, Kine, Afrike, Amerike, Meksika pa sve do Evrope i Srbije izvodeći njihove najljepše tradicionalne pjesme. Na ovom koncertu imaćemo priliku da čujemo i polaznike Školice klavira koji su ove godine osvojili preko deset prvih nagrada na domaćim i i internacionalnim takmičenjima, izjavila je unjetnički rukovodilac i profesor klavira Nataša Sobo koja ujedno vodi i osmišljava Muzičke radionice.

SOBO: Najmlađe uvodimo u čarobni svijet muzike

-Naša misija je da svako dijete zavoli muziku, stekne samopouzdanje i da vježba sa lakoćom, a nastupi naših mališana su izvor ponosa i inspiracije za sve nas i pokazatelj šta sve mališani mogu postići kroz predan rad i ljubav prema muzici, kaže Sobo.

-Koncert je humanitarnog karaktera i na ulazu u salu će biti postavljena kutija za prikupljanje pomoći za liječenje malog Sergeja Vasića iz Amajlija. Budimo humani i svi zajedno pomozimo Sergeju jer naše malo nekom znači mnogo…, zaključila je profesor klavira Nataša Sobo.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име