Dragan Senić, učenik OŠ ’’Petar Petrović Njegoš’’ iz Velike Obarske kod Bijeljine izabran je za đaka generacije.

-Za školsku 2023/24. godinu za učenika generacije svojim trudom, radom i zalaganjem na osnovu pravilnika o bodovanju za učenika generacije izabran je učenik devetog razreda, Dragan Senić, saopšteno je iz OŠ ’’Petar Petrović Njegoš’’ iz Velike Obarske.

-Sa ponosom možemo reći da je Dragan na osnovu svih dostignuća odnio titulu najboljeg. Pored toga što se Dragan ističe po odličnom uspjehu, on je i nosilac mnogobrojnih priznanja, a posebne zasluge ima kada je riječ o sportu. Pored učešća na mnogobrojnim takmičenjima, Dragan je dobitnik priznanja i osvajač republičkih medalja i pehara, kaže se u saopštenju za javnost.  

Kruna u njegovom zalaganju kažu u  OŠ ’’Petar Petrović Njegoš’’ je svakako plasiranje na republičko takmičenja i osvojeno šesto mjesto u atletici, navodeći dalje da se Dragan istakao ne samo u akademskom smislu, nego i kroz svoj angažman u različitim vannastavnim aktivnostima, navodeći da su njegovi rezultati na republičkim takmičenjima za svaku pohvalu, da njegova postignuća nisu ostala neprimijećena, te da je Dragan često učestvovao i u brojnim literarnim konkursima. 

Osim akademskih uspjeha, ovaj učenik se istakao i kao pravi primjer među svojim vršnjacima. Aktivno je učestvovao u radu Savjeta učenika, organizaciji humanitarnih akcija, gdje je takođe postigao zapažene rezultate.

Dalje navode da je Dragan Senić pokazao da se uz trud i posvećenost mogu postići odlični rezultati, i to ne samo u učionici, već i na mnogobrojnim takmičenjima i društvenim aktivnostima.

-Čestitamo Draganu i želimo mu mnogo uspjeha i sreće u daljem radu. Njegova dostignuća su ponos naše škole i inspiracija za sve buduće generacije učenika, navodi se na kraju saopštenja za javnost.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име