Biciklistička vožnja „20-ka za zdravlje“ okupila preko 430 Bijeljinaca (foto)

Datum:

Share post:

Danas je, sad već tradicionalno, organizovana biciklistička vožnja „20-ka za zdravlje“ u okviru Evropske sedmice mobilnosti. Ova vožnja svake godine okuplja sve više Bijeljinaca, a ove godine je okupila rekordnih 432 vozača bicikala, a dosta njih sa svojim najmlađima u korpama.

„Sve veći broj prijava znači da ljudi prepoznaju kvalitet ovog našeg događaja i da iz godine u godinu očekuju ovaj kvalitetan događaj. Ruta ove godine će biti drugačija u odnosu na prethodnu, što znači da ćemo malo više da vozimo kroz centar grada – Šetalištem, pa pored parka i dalje prema Eko vizitor centru „Jezera“. Tamo ćemo uobičajeno da imamo osvježenje i da dodijelimo određene nagrade, a nakon kratkog odmora, organizovano se vraćamo na Trg kralja Petra I Karađorđevića“, rekla je Ankica Todorović, šef Odsjeka za LER i EI Grada Bijeljina.

Istakla je zadovoljstvo što se sve više mladih priključuje ovom vidu organizovane vožnje kroz grad.

„Evropska sedmica mobilnosti šalje poruku: manje vožnje automobilima, više vožnje biciklima, više pješačenja. Mi pokušavamo da damo doprinos na ovaj način i da podižemo svijest da bicikl vozimo u svakodnevnom životu. Ruta naše vožnje je nešto više od 20 kilometara“, zaključila je Todorović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Na današnji dan – 26. septembar

Danas je utorak, 26. septembar, 269. dan 2023. Do kraja godine ima 96 dana. 1371. - U bici na...

Dnevni horoskop za 26. septembar

OVAN POSAO: Situacija se okreće u vašu korist. Predstoji vam uspeh u davno započetom projektu. U igri je veliki...

PET MAGAZIN: Igra prirode – lažna trudnoća

Iako je problem lažne trudnoće česta pojava kod pasa i prilično se retko javlja kod mačaka, ipak prioda...

Huawei predstavio nove pametne naočare

Na posebnom eventu u Barseloni kineski je elektronski div predstavio svoje nove pametne naočare, model Huawei Eyewear 2,...