Tradicionalna manifestacija „Otvorena scena“ svake godine se održava na Platou Centra za kulturu „Semberija“, dok je ove godine unijeta novina – dio sadržaja će se održati na dijelu šetališta u Ulici patrijarha Pavla, ispred Galerije Centra.

„Otvorena scena je jedna od najznačajnijih manifestacija u Bijeljini, tokom ljeta, koju karakteriše velika posjećenost i veliki broj učešća vokalno-instrumentalnih sastava, kao i gostiju iz regiona. I ove godine je to manifestacija revijalnog karaktera, gdje će publika moći da uživa u sadržajima muzike, plesa, folklora i filmskog programa. Manifestacija će zvanično biti otvorena 3. jula i trajaće do 4. avgusta. Miješani Orkestar harmonika iz Slovenije i Italije zvanično će otvoriti našu „Otvorenu scenu““, rekao je za portal Dešavanja u Bijeljini direktor Centra za kulturu „Semberija“ Igor Bešlić.

U srijedu, 5. jula nastupiće tamburaški orkestar „Tajna“ iz Rume. U četvrtak 6. jula Plesni klub „101“ i muzička radionica „Allegro“… Ostatak programa poslušajte u najavi u video ili plakatu u prilogu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име