Balkan TRIP TV u posjeti Turističkoj organizaciji Bijeljina (foto)

Datum:

Share post:

Jedina turistička televizija na Balkanu, koja egzistira od 2020. godine, bila je danas gost Turističke organizacije Bijeljina.

-Naš grad bio je prvi u obilasku Republike Srpske od strane ekipe Balkan TRIP TV a emisija o turističkim potencijalima i starim zanatima biće emotivna sredinom maja. Posjetili smo manastir Tavnu, razgovarali sa sveštenstvom o istoriji ovog objekta, problemima sa kojima su se susretali tokom više od 500 godina koliko postoji manastir, saopšteno je iz Turističke organizacije Bijeljina.

Iz TO Bijeljina navode da predstavili i gradski park „pluća grada“ te promovisali brojne druge destinacije na koje dolaze turisti.

-Stari zanati su glavna tema emisije koju radi Balkan TRIP TV a danas smo predstavili užara Selima Šabanovića, koji je ovaj posao naslijedio od svojih predaka, vodeničar Anđelko Delić iz Lopara jedini vodeničar na ovom području, pokazao je kako funkcioniše vodenica potočara a posjetu ekipa iz Srbije završili smo na plantaži ruža našeg prijatelja Vladimira Milićevića, koji proizvodi sok od ruže i zove na način kako je to radila baka Anđa, kažu u TO Bijeljina.

-Hvala još jednom Saši i ekipi Balkan TRIP TV na interesovanju za turističke potencijale Semberije, kažu iz TO Bijeljina na kraju.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

KUDA IDE PARTIZAN? Bez titule 7 godina, dug 45 miliona evra, igrači bježe

Igor Duljaj je još jedan u nizu trenera koji su potrošeni i koji su platili ceh lošem radu...

Odbornici SO Ugljevik jednoglasni na tematskoj sjednici: UGLJEVIK NE DA RUDNO BOGATSTVO I OBRAZ!

Odbornici Skupštine opštine Ugljevik na današnjoj tematskoj sjednici jednoglasno su donijeli zaključke kojima se traži od nadležnih institucija...

I za ove prvomajske praznike Sindikat za sutra sprema posni radnički pasulj

Radnici, opasuljite se! Sindikat za sutra sprema posni radnički pasulj i ove PRVOMAJSKE PORUKE Savez sindikata Republike Srpske ne...

JELENA TRIVIĆ: Paradoks je da pravosnažno osuđivani investitor podnosi Krivičnu prijavu protiv nekog ko ukazuje na kršenje Zakona (foto)

-Nažalost, paradoks je da investitor, koji je inače pravosnažno osuđivan, podnosi Krivičnu prijavu protiv nekog ko ukazuje na...