Balkan TRIP TV u posjeti Turističkoj organizaciji Bijeljina (foto)

Datum:

Share post:

Jedina turistička televizija na Balkanu, koja egzistira od 2020. godine, bila je danas gost Turističke organizacije Bijeljina.

-Naš grad bio je prvi u obilasku Republike Srpske od strane ekipe Balkan TRIP TV a emisija o turističkim potencijalima i starim zanatima biće emotivna sredinom maja. Posjetili smo manastir Tavnu, razgovarali sa sveštenstvom o istoriji ovog objekta, problemima sa kojima su se susretali tokom više od 500 godina koliko postoji manastir, saopšteno je iz Turističke organizacije Bijeljina.

Iz TO Bijeljina navode da predstavili i gradski park „pluća grada“ te promovisali brojne druge destinacije na koje dolaze turisti.

-Stari zanati su glavna tema emisije koju radi Balkan TRIP TV a danas smo predstavili užara Selima Šabanovića, koji je ovaj posao naslijedio od svojih predaka, vodeničar Anđelko Delić iz Lopara jedini vodeničar na ovom području, pokazao je kako funkcioniše vodenica potočara a posjetu ekipa iz Srbije završili smo na plantaži ruža našeg prijatelja Vladimira Milićevića, koji proizvodi sok od ruže i zove na način kako je to radila baka Anđa, kažu u TO Bijeljina.

-Hvala još jednom Saši i ekipi Balkan TRIP TV na interesovanju za turističke potencijale Semberije, kažu iz TO Bijeljina na kraju.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Danas u 16 časova GLASANJE O REZOLUCIJI O SREBRENICI: Njemačka ima uvodnu riječ, debati u Njujorku prisustvuje i Aleksandar Vučić

Generalna skupština UN danas bi trebalo da razmatra nacrt rezolucije o Srebrenici koju je bošnjački dio misije BiH...

KMF “RADNIK MD SHOP“: Na finalnu utakmicu u subotu u Bijeljinu dolaze braćа iz Srbije (foto)

Saopštenje za javnost KMF Radnik MD Shop prenosimo u cjelosti: KMF "Radnik MD Shop" je domaćin u drugoj finalnoj...

SPC i njeni vjernici danas obilježavaju dan posvećen Svetom apostolu Simonu Zilotu

Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas obeležavaju dan posvećen Svetom apostolu Simonu Zilotu, jednom od 12 velikih...

UGLJEVIK: Danas obilježavanje 32. godine od osnivanja Prve majevičke brigade VRS

U Ugljeviku se danas obilježava 32. godine od osnivanja Prve majevičke brigade VRS: Ugljevičani odaju počast poginulim borcima Ispred...