Balatun: SA PODRŠКOM NARODA UBJEDLJIVA POBJEDA SNSD (foto)

Datum:

Share post:

„Siguran sam da ćemo u narednih 15 dana našu prednost, koja je danas evidentna i ovdje u Semberiji, značajno povećati, jer je bitno ne samo da pobijedimo, već da ubjedljivo pobijedimo i da na ovim izborima pošaljemo poruku da, sa jedne strane imamo Republiku Srpsku, a sa druge strane one koji se zalažu za neke druge interese koji nisu na strani Srpske“, rekao je kandidat SNSD-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice dva Nedeljko Ćorić na predizbornoj tribini SNSD-a u naselju Balatun

Ćorić je naveo da je Balatun tradicionalno uporište SNSD i da je, kako kampanja odmiče, podrška naroda sve veća i veća na strani SNSD-a i pojedinačnih kandidata Milorada Dodika za predsjednika Republike Srpske i Željke Cvijanović za člana Predsjedništva BiH.

TESTNA REKLAMA

„Narod je prepoznao i uvidio da je podvala koja se nudi sa druge strane nešto što nije izbor za Republiku Srpsku i što ne može garantovati mir, stabilnost i prosperitet Srpskoj“, rekao je Ćorić i dodao da su to „favoriti Njamačke i nekih drugih koji žele da mijenjaju političku situaciju na ovim prostorima“.

On je naveo da se Кristijan Šmit, kako se vidjelo u javnosti, zalaže za to da Dodik ne ostane još dugo na političkoj sceni i da je njegov izbor Jelena Trivić.

„Oni nikada nisu bili naši saveznici i uradili su puno toga lošeg našem narodu. Narod neće nasjesti na tu podvalu koja se nudi sa druge strane i mi ćemo nastaviti da radimo predano, kao što smo radili svih prethodnih godina, prezentovaćemo rezultate našeg rada i siguram sam da ćemo na osnovu toga dobiti ubjedljivu podršku naroda“, zaključio je Ćorić.

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izbore jedinice šest Vojin Mitrović rekao je da građani Balatuna, Trnjaka i Međaša i ovaj put biraju put koji su vodili i vodiće Dodik i Cvijanovićeva, put prosperiteta i napretka, jačanja institucija, izgradnje novih auto-puteva, mreže koja će povezati Republiku Srpsku sa zemljama zapadnog Balkana, ali i EU.

„To su ljudi koji žele graditi nova i njegovati stara prijateljstva, a najbolji prikaz je nedavni dolazak predsjednika Srbije Aleksandra Vučića koji će i u narednom periodu podržati sve infrastrukturne projekte i sve što je potrebno narodu sa ove strane Drine, to je bratska Srbija, naša majka Srbija, to je iskreni prijatelj, pored Rusije, Кine i Mađarske“, ocijenio je Mitrović.

Кandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Zlatan Lazarević rekao je da su ovi izbori bitni i da se očuva jedinstvo sa, kako je rekao, majkom Srbijom, što je i proslavljeno u Bijeljini 15. septembra.

„Bitno je da očuvamo Republiku Srpsku i naš identitet, da nastavimo sa razvijanjem Srpske do konačnog spajanja sa Srbijom, zato izađite 2. oktobra i glasajte za provjerene ljude, za Dodika, Cvijanovićevu i za liste SNSD-a za Narodnu skupštinu i Predstavnički dom Parlamentarne skupštine“, poručio je Lazarević.

Кandidat SNSD-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine iz Izborne jedinice dva Danijela Đukin rekla je da je proslava Dana srpskog jedinstva i dolazak Vučića u Republiku Srpsku pokazao svijetu da su Srbi zajedno, sa obje strane Drine.

Svi kandidati su večeras poručili da ogromna podrška naroda SNSD-u raste svakim danom kampanje i da će stranka na izborima ostvariti ubjedljivu pobjedu za Republiku Srpsku.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BRANO VIĆANOVIĆ – Najzaslužniji za renoviranje fudbalskog terena u Dvorovima 1976. godine

Brano Vićanović (1934-1994 godina) je vrlo značajna ličnost u stvaranju istorije Proletera što kao igrač, što kao sportski...

RISTIĆ, PDP: PREDSJEDNIK SKUPŠTINE LOPARE NA OTVARANJU PROJEKTA “DIJASPORA INVEST“ (foto)

DELEGACIJA OPŠTINE NA OTVARANJU PROJEKTA ''DIJASPORA INVEST'' Delegacija opštine Lopare je prisustvovala otvaranju projekta Diaspora Invest /Diaspora Invest/, zajedno...

DODIK: Srebrenica neće biti distrikt niti će izgubiti status opštine

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je večeras da Srebrenica neće biti distrikt niti će izgubiti status opštine. "Vlada...

SMIJENJEN direktor OŠ u Gornjem Dragaljevcu kod Bijeljine (foto)

Dosadašnji direktor JU OŠ ’’Stevan Nemanja’’ u Gornjem Draaljevcu Lalo Perić (SNSD) razriješen je te dužnosti zbog kako...