Delegacija Srpske demokratske stranke koju su predvodili predsjednik Gradskog odbora SDS Doboj Sreten Telebak i  član Glavnog odbora te stranke Slavko Garić, položila je danas vijence na grob nekadašnjeg potpredsjednika SDS Branislava Garića povodom 11 godina od njegovog ubistva.

Predsjednik SDS Mirko Šarović izjavio je da su ubistvo Branislava Garića i sraman sudski proces koji je uslijedio nakon ubistva protiv Rajka Savića, direktnog izvršioca ubistva, pokazali sve manjkavosti našeg pravosudnog sistema koji je dozvolio da ovo svirepo ubistvo prođe nekažnjeno i da pravda ne bude zadovoljena.

– Branislav Garić je bio istaknuti funkcioner Srpske demokratske stranke i siguran sam da bi njegova energija i posvećenost danas bila od velike koristi i SDS i Republici Srpskoj. Svi koji su poznavali Branislava znaju koliko je bio značajna politička figura u Doboju i Republici Srpskoj – istakao je Šarović.

On je dodao da će sjećanje na Branislava Garića biti trajno i da je zadatak svih članova
Srpske demokratske stranke da pamte njegovu energiju i ogromnu želju da svojim radom doprinese razvoju
Doboja i Republike Srpske.

Branislav Garić ubijen je na današnji dan, 26. aprila 2009. godine, oko 13.00 časova iz vatrenog oružja u prostorijama Opštinskog odbora SDS-a u Doboju.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име