Arnautović, KMF „Radnik“ zove navijače u dvoranu

Datum:

Share post:

Danas počinje polufinalna serija doigravanja za prvaka BiH, a Radnik na svom parketu dočekuje GFC Sarajevo u prvoj utakmici serije.

Davore, vaš tim brani titulu osvojenu prošle godine. Kakva su vaša predviđanja za ovogodišnje doigravanje?

– Mi smo u regularnom dijelu ispunili svoj cilj, tj. zauzeli smo prvo mjesto i imamo prednost domaćeg terena kroz cijelo doigravanje. Momci i ja smo spremni, te ako budemo na nivou kao u prvenstvu, rezultt neće izostati.

Jedan trofej ste već osvojili ove sezone, a u opticaju su još dva. Šta nam možete reći o tome?

– Trofej pobjednika Kupa smo ponovo donijeli u naš grad, a pored prvenstva, igramo i finale Kupa BiH. U Kupu BiH smo pokazali izvrsne partije, te u polufinalu savladali MNK Buba Maru iz Cazina, na njihovom užarenom terenu, jednu od trenutno najboljih ekipa u BiH. Sada nam slijedi dvomeč sa Hercegovinom, ekipom sa kojom se dobro poznajemo i nadamo se da ćemo i taj trofej donijeti u naše vitrine.

I za kraj, šta imate poručiti svim vašim simpatizerima?

 Naravno, naša želja je da ih vidimo u što većem broju na tribinam naše dvorane, a moji saigrači i ja ćemo se potruditi da ih, kao i do sada, obradujemo novim pobjedama. Prva prilika za to je već u subotu, 4.5.2024 godine, kada u našoj dvorani gostuje GFC Sarajevo, početak utakmice je u 18h.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdc.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

SPC i njeni vernici danas obilježavaju dan posvećen Svetoj velikomučenici Irini

Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas obilježavaju dan posvećen Svetoj velikomučenici Irini. Životni put ove svetice bio je...

Srpska bogatija za 19 beba

U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 19 beba, 10 dječaka i devet djevojčica, rečeno je...

Dogodilo se na današnji dan

Danas je subota, 18. maj 138. dan 2024. Do kraja godine ima 228 dana. 1711 - Rođen srpski matematičar,...

Udruženje medicinskih sestara i tehničara organizovalo godišnju proslavu – VEČE BIJELIH MANTILA U BIJELJINI (foto, video)

Udruženje medicinskih sestara i tehničara večeras je organizovalo godišnju proslavu u svečanom salonu Exkluziv kojem je prisustvovalo preko...