ALEKSANDRA PANDUREVIĆ smjenjuje Ilića!?

Datum:

Share post:

Klub poslanika SDS i PDP spremio je i sutra će i formalno predati inicijativu za smjenu zamjenika ministra civilnih poslova Siniše Ilića, a očekujemo i da reaguje MUP Republike Srpske jer je riječ o krivičnom djelu za koje je Krivičnim zakonikom Republike Srpske propisana i zatvorska kazna do dvije godine – istakla je član Glavnog odbora SDS, Aleksandra Pandurević.

– Takvo bahaćenje, ruganje narodu i mjerama za sprečavanje širenja pandemije, zaslužuju svaku vrstu sankcija. Većina građana Republike Srpske nije svojim roditeljima pokucala na vrata i čestitala Vaskrs, niti ih je vidjela dva mjeseca, poštujući preporuke i mjere, i štiteći zdravlje drugih – rekla je Pandurević.

S druge strane, naglašava Pandurević, zamjenik ministra civilnih poslova, u vrijeme zabranjenih okupljanja, okuplja veću grupu, krše policijski čas i propise o obaveznoj fizičkoj distanci i nošenju maski i rukavica, i još sve to drsko prenose preko društvenih mreža.

– Ne samo da se narugao svim građanima Republike Srpske, poručujući im da za njega ne važe propisi Republičkog štaba za vanredne situacije, nego je i ugrozio zdravlje drugih. Da apsurd bude veći, u isto vrijeme njegov partijski šef okrivljuje Federaciju za širenje virusa u Republici Srpskoj – istakla je član Glavnog odbora SDS.

Pandurević kaže da je nažalost trebalo da stavimo maske da bi maske pale.

– Šta se drugo moglo očekivati kada za zamjenika ministra izaberu čovjeka kojem inspektori Poreske uprave redovno pronalaze aparate za ilegalno klađenje – upitala je Pandurević.

Ona je naglasila da je pandemija pokazala da je tzv. ”srpska reprezentacija” najveća srpska bruka i opasnost čak i po zdravlje i živote ljudi.

– Predsjedavajućem Savjeta ministara BiH Zoranu Tegeltiji, kapitenu, još uvijek pokazuju put do kabineta koliko je često na poslu, a pandemiju je prespavao, dok mu drugi članovi srpske reprezentativne bruke prave korona zabave, a bošnjački i hrvatski ministri rade šta hoće – zaključila je Aleksandra Pandurević.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PET MAGAZIN: Zbog čega mačke (ne) vole češkanje

Mnoge mačke uživaju u osećaju da ih ljudi vole, maze i paze, što je činjenica koja prija ljubiteljima...

Kako ponovo otvoriti zatvoreni tab u Google Chromeu

Vrlo je frustrirajuće slučajno zatvoriti pogrešan tab browsera. Ovo je nekada bilo još iritantnije ranije, kada nije postojao način...

AGRO SAVJET: Starinski lijek idealan za jetru i holesterol

Ova biljka jača rad svih žlijezda, daje snagu, obara holesterol, jača mišiće, pomaže kod klonulosti, a poznata je...

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA KROMPIR kg 2,50 KM CRNI LUK kg 2,50 KM BIJELI LUK kg 8,00 KM PASULJ kg 6,00 KM PAPRIKA CRVENA kg 5,00 KM PAPRIKA...