ALEKSANDRA PANDUREVIĆ smjenjuje Ilića!?

Datum:

Share post:

Klub poslanika SDS i PDP spremio je i sutra će i formalno predati inicijativu za smjenu zamjenika ministra civilnih poslova Siniše Ilića, a očekujemo i da reaguje MUP Republike Srpske jer je riječ o krivičnom djelu za koje je Krivičnim zakonikom Republike Srpske propisana i zatvorska kazna do dvije godine – istakla je član Glavnog odbora SDS, Aleksandra Pandurević.

– Takvo bahaćenje, ruganje narodu i mjerama za sprečavanje širenja pandemije, zaslužuju svaku vrstu sankcija. Većina građana Republike Srpske nije svojim roditeljima pokucala na vrata i čestitala Vaskrs, niti ih je vidjela dva mjeseca, poštujući preporuke i mjere, i štiteći zdravlje drugih – rekla je Pandurević.

S druge strane, naglašava Pandurević, zamjenik ministra civilnih poslova, u vrijeme zabranjenih okupljanja, okuplja veću grupu, krše policijski čas i propise o obaveznoj fizičkoj distanci i nošenju maski i rukavica, i još sve to drsko prenose preko društvenih mreža.

– Ne samo da se narugao svim građanima Republike Srpske, poručujući im da za njega ne važe propisi Republičkog štaba za vanredne situacije, nego je i ugrozio zdravlje drugih. Da apsurd bude veći, u isto vrijeme njegov partijski šef okrivljuje Federaciju za širenje virusa u Republici Srpskoj – istakla je član Glavnog odbora SDS.

Pandurević kaže da je nažalost trebalo da stavimo maske da bi maske pale.

TESTNA REKLAMA

– Šta se drugo moglo očekivati kada za zamjenika ministra izaberu čovjeka kojem inspektori Poreske uprave redovno pronalaze aparate za ilegalno klađenje – upitala je Pandurević.

Ona je naglasila da je pandemija pokazala da je tzv. ”srpska reprezentacija” najveća srpska bruka i opasnost čak i po zdravlje i živote ljudi.

– Predsjedavajućem Savjeta ministara BiH Zoranu Tegeltiji, kapitenu, još uvijek pokazuju put do kabineta koliko je često na poslu, a pandemiju je prespavao, dok mu drugi članovi srpske reprezentativne bruke prave korona zabave, a bošnjački i hrvatski ministri rade šta hoće – zaključila je Aleksandra Pandurević.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Gradsko pozorište ‘’Semberija i ‘’stojeće ovacije’’ novosadske publike za “Hasanaginicu”

Predstava Gradskog pozorišta “Semberija” Bijeljina i Narodnog pozorišta Republike Srpske „Hasanaginica“, nastala prema dramskom komadu Ljubomira Simovića, a...

Stevandić o formiranju vlasti na nivou BiH: „Vlast se ne pravi sa opozicijom“

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić izjavio je danas da bi formiranje vlasti na nivou BiH sa...

Gradonačelnik Bijeljine ugostio Edhema Čustovića i Momčila Amovića (foto)

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je danas (čevrtak, 08. decembar 2022.) ugostio Edhema Čustovića i Momčila Amovića te se...

Sa SKUPLJOM STRUJOM pomirili se i narod i opozicija

Poslije će biti kasno za kukanje: Sa SKUPLJOM STRUJOM pomirili se i narod i opozicija Prije tri godine opozicija...