AKTIV ŽENA SDS TESLIĆ ORGANIZOVAO ČETVRTI „SAJAM DOMAĆIH PROIZVODA“ U ČEČAVI

Datum:

Share post:

Aktiv žena Srpske demokratske stranke Teslić organizovao je danas povodom međunarodnog Dana žena na selu četvrti po redu „Sajam domaćih proizvoda“ u Čečavi, koji je bio izuzetno posjećen uz 25 izlagača, među kojima i izlagači iz susednih opština. Na sajmu je predstavljena široka paleta proizvoda, kako u hrani i piću, tako i u rukotvorinama.

Ujedno, kroz Sajam je osim Međunarodnog dana žena na selu (15.10), obilježen i Međunarodni dan zdrave hrane (16.10), kao i Dan borbe protiv siromaštva (17.10).

Predsjednica Aktiva žena SDS Teslić Branka Jotanović naglasila je da ova manifestacija ima za cilj da skrene pažnju na značaj žene u društvu, njenom svakodnevnom trudu i radu, a posebno onih žena koje žive i privređuju u ruralnim sredinama.

Predsjednik OO SDS Teslić Milan Kasapović izjavio je ovim povodom da Aktiv žena Srpske demokratske stranke u svojim programskim ciljevima pokušava da ukaže na položaj i značaj žena koje žive i rade na selu, te da je ovo izuzetna prilika da se kroz ovakve manifestacije domaći proizvod koji proizvode žene sa sela promoviše kao jedan od najboljih i najkvalitetnijih proizvoda koji mogu da se nađu na tržištu i lakše dođu do krajnjih korisnika koji žele da kupuju domaću zdravu hranu. On je izrazio zadovoljstvo da Aktiv žena SDS u kontinuitetu već duži niz godina radi i organizuje ovakve manifestacije i da se nada da će svi to prepoznati.

Sajamsku atmosferu su upotpunili u duhu narodne tradicije članovi Aktiva žena SDS-a i KUD-a „Dušan Stanković” iz Čečave.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zvezde protiv Mege na poluvremenu na +19

Košarkaši Crvene zvezde sjajno su započeli prvi meč polufiala ABA lige protiv Mege. Izabranici Janisa Sferopulosa nakon prvog poluvremena...

„Nesreća je na 170 metara ispod zemlje“ Akcija spasavanja rudara će biti nastavljena i tokom noći

U Rudniku Mramor kod Tuzle već satima traje akcija spašavanja rudara koji je ostao zarobljen pod velikim količinama...

Rukometaši Bijeljine osvojili turnir u austrijskom gradu Deutschlandsberg

Rukometaši Bijeljine osvojili turnir u austrijskom gradu Deutschlandsberg. Generacija 2013/2014 godište Rukometnog kluba Bijeljina osvojila je turnir u Austriji...

II Simpozijum o aritmijama od 24. do 26. maja u Bijeljini

II Simpozijum o aritmijama koga organizuje Udruženje kardiologa Republike Srpske, odžaće se 24.05.do 26.05.2024. godine u Hotelu "Drina"...