AKTIV ŽENA SDS TESLIĆ ORGANIZOVAO ČETVRTI „SAJAM DOMAĆIH PROIZVODA“ U ČEČAVI

Datum:

Share post:

Aktiv žena Srpske demokratske stranke Teslić organizovao je danas povodom međunarodnog Dana žena na selu četvrti po redu „Sajam domaćih proizvoda“ u Čečavi, koji je bio izuzetno posjećen uz 25 izlagača, među kojima i izlagači iz susednih opština. Na sajmu je predstavljena široka paleta proizvoda, kako u hrani i piću, tako i u rukotvorinama.

Ujedno, kroz Sajam je osim Međunarodnog dana žena na selu (15.10), obilježen i Međunarodni dan zdrave hrane (16.10), kao i Dan borbe protiv siromaštva (17.10).

Predsjednica Aktiva žena SDS Teslić Branka Jotanović naglasila je da ova manifestacija ima za cilj da skrene pažnju na značaj žene u društvu, njenom svakodnevnom trudu i radu, a posebno onih žena koje žive i privređuju u ruralnim sredinama.

Predsjednik OO SDS Teslić Milan Kasapović izjavio je ovim povodom da Aktiv žena Srpske demokratske stranke u svojim programskim ciljevima pokušava da ukaže na položaj i značaj žena koje žive i rade na selu, te da je ovo izuzetna prilika da se kroz ovakve manifestacije domaći proizvod koji proizvode žene sa sela promoviše kao jedan od najboljih i najkvalitetnijih proizvoda koji mogu da se nađu na tržištu i lakše dođu do krajnjih korisnika koji žele da kupuju domaću zdravu hranu. On je izrazio zadovoljstvo da Aktiv žena SDS u kontinuitetu već duži niz godina radi i organizuje ovakve manifestacije i da se nada da će svi to prepoznati.

TESTNA REKLAMA

Sajamsku atmosferu su upotpunili u duhu narodne tradicije članovi Aktiva žena SDS-a i KUD-a „Dušan Stanković” iz Čečave.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

“UPITNA PLATA“ za radnike Gradske uprave Grada Bijeljina!?

Kako portal Dešavanja u Bijeljini nezvanično saznaje upitno je da li će radnici Gradske uprave Grada Bijeljina dobiti...

SKUPŠTINA SRPSKE, prvog decebra: Izbor delegata u Dom naroda BiH i u Vijeće naroda RS

Prva posebna sjednica NSRS u četvrtak Prva posebna sjednice Narodne skupštine Republike Srpske trebalo bi da bude održana u...

Šta donosi promjena na čelu PDP: Stanivuković (ne)će u simbiozu s Dodikom

Izborni Sabor PDP na kojem bi ta stranka trebalo da dobije novog predsjednika biće održan na proljeće sljedeće...

Šta otkrivaju presude za seksualno nasilje u BiH: Žrtve silovanja na udaru NEČASNIH SUDIJA I TUŽILACA

Silovanje se u BiH još uvijek smatra krivičnim djelom drugog reda, iako je to teški zločin, sa trajnim...