Juče je u Smederevu u izuzetno jakoj konkurenciji održan treći po redu atletski miting pod nazivom „Trofej Smederevske tvrđave 2023“. Atletski klub „Atletik“ je dobio poziv od organizatora i kao jedini klub iz regiona na ovom takmičenju ostvario fantastične rezultate.

„Učestvovalo je oko 700 takmičara u svim uzrasnim kategorijama i disciplinama, a mi smo nastupili sa deset atletičara koji su se nadmetali u razlićitim disciplinama. Pet medalja i dva pobjednička pehara na ovakvom mitingu je za svaku pohvalu. Zlatne medalje i pobjedničke pehare osvojili su Luka Senić u trci cicibana na 120m i Ema Kovač u trci pionirki na 800m“, rekli su iz AK „Atletik“.

Srebrne medalje osvojili su Pavle Kovač u disciplini bacanje vorteksa, Katarina Banduka u disciplini bacanje kugle i Bojan Milunović u disciplini trčanje 300m. Bronzanu medalju u bacanju koplja osvojila je naša drugarica Anja Stević iz AK „Cross“.

„Bravo i za Pavla Ilića koji je bio četvrti u izuzetno jakoj konkurenciji pionira na 200m. Naš klub su još predstavljali Iskra Jović, Nika Vukićević, Dragan Senić i Nikola Senić kao i Katarina Vujadinović iz prijateljskog kluba AK „Cross“. Idemo dalje šampioni, samo hrabro u nove pobjede!“, poruka je „Atletika“.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име