AD ''KOMUNALAC'' Bijeljina: Aprilski računi za zakup lokala NEĆE BITI NAPLAĆENI

Datum:

Share post:

Primjenjujući propisane mjere u vezi sa pandemijom virusa korona, AD „Komunalac“ Bijeljina svoje redovne aktivnosti obavlja kao i ranije, s tim što su uvedene novine u radu Zelene pijace koja je takođe u nadležnosti ovog preduzeća.

 

Aktivnosti održavanje javne higijene, prikupljanja i odvoženja otpada i održavanja zelenih površina iako je vanredno stanje, provode se u redovnim terminima. Donesene su vanredne mjere za rad u posebnim uslovima, kažu iz preduzeća AD Komunalac.

Kada je riječ o Zelenoj pijaci, u skladu sa mjerama gradskog štaba za vanredne situacije došlo je do izmjena u radu – ograničen je broj kupaca  koji istovremeno mogu boraviti u tržnici, a skraćeno je i radno vrijeme.

 

Kada je riječ o lokalima koji se nalaze u Zelenoj pijaci, a vlasništvo su A.D Komunalca, korisnicima će biti izdati  aprilski računi, međutim neće biti naplaćeni.

Ekipe bijeljinskog preduzeća „Komunalac“ uz firme Vodovod i kanalizaciju i Eko zaštitu kontinuirano vrše  pranje i dezinfekciju ulica, stambenih zgrada i javnih objekata.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: ntvarena.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Predivno veče u Dvorovima uz bogat kulturno-umjetnički program (foto)

U Svetosavskom domu u okviru Hrama svetog velikomučenika Prokopija u Dvorovima obilježen Međunarodni dan maternjeg jezika.Učestvovali su bivši...

Bijeljinski bend „Plan B“ – prepoznatljiv u gradu po svom muzičkom repertoaru i žurkama koje prave na privatnim slavljima (video)

Muzički sastav “Plan B” jedan je od bijeljinskih lokalnih bendova koji je postao prepoznatljiv u gradu po svom...

Uskoro saobraćajni znakovi „divljač na putu“ na svim rizičnim lokacijama u Srpskoj

Lovački savez Republike Srpske obavještava korisnike lovišta u Republici Srpskoj da će u narednom periodu biti intenzivirane aktivnosti...

Dnevni horoskop za 23. februar

OVAN POSAO: Stekli ste utisak da imate neprijatelja ili da je konkurencija uspešnija. Lav i Strelac će vam iskreno...