AD ’’Grad Bijeljina’’: SMIJENJEN Cacanović, IMENOVAN Lukić

Datum:

Share post:

Slavišu Cacanovića koji je do sada obavljao dužnost direktora AD ’’Grad Bijeljina’’ Nadzorni odbor ovog preduzeća je razriješio sa dužnosti.

Nadzorni odbor je kako saznaje portal Dešavanja u Bijeljini imenovao za vršioca dužnosti AD ’’Grad’’ Bijeljina Radenka Lukića diplomiranog ekonomistu iz Bijeljine inače kadar bijeljinskog NDP.

Radenko Lukić je rođen u Bijeljini 1970. godine, gdje je završio osnovnu i srednju školu. Diplomirao je na Fakultetu za poslovno-finansijske studije u Banjaluci, na smjeru za računovodstvo i reviziju i stekao zvanje diplomiranog ekonomiste.
Radni odnos u Republičkoj upravi javnih prihoda – Područna jedinica Bijeljina zasnovao je1995. godine, gdje je do 2002. godine radio u Odjeljenju za naplatu javnih prihoda na poslovima stručnog saradnika za naplatu javnih prihoda.

U periodu od 2003. do 2007. godine bavio se privatnim biznisom u sopstvenom preduzeću u kojem je bio i direktor.

TESTNA REKLAMA

Od 2007. do 2010. godine radio je u Poreskoj upravi Republike Srpske – Područni centar Bijeljina u Odjeljenju za administrativno-tehničke poslove i Odjeljenju za poresku kontrolu gdje je obavljao poslove inspektora za terensku kontrolu.

Od sredine 2010. godine do imenovanja na mjesto načelnika Odjeljenja komunalne policije bio je zaposlen u Osiguravajućem društvu a.d. „Dunav osiguranje“ Banjaluka – Filijala Bijeljina na dužnosti direktora Filijale.
Od 2010. godine do 2016. godine bio je načelnik Odjeljenja komunalne policije Grada Bijeljina, trenutno zaposlen u osiguranju ''Drina''.

Živi u Patkovači, oženjen je i ima dvoje djece.

Dešavanja u Bijeljini
​Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

DODIK: Nikada ne zaboraviti nevine srpske žrtve pobijene na Petrovačkoj cesti

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da srpski narod nikada neće zaboraviti i nikada neće prestati...

NEŠIĆ, DNS: Ekonomija i nova radna mjesta su najveći nacionalni interes

"Razvoj ekonomije, nova radna mjesta i stabilnost su najveći nacionalni interes. Prioritet je da pravimo nove fabrike, a...

„Podrška najmlađim sugrađanima“ Mališani iz Ugljevika učesnici NTC kampa na Gučevu

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić zajedno sa šefom kabineta Miloradom Jovičićem posjetio je večeras mališane iz Ugljevika, njih...

MLADEN MITROVIĆ, DONJE CRNJELOVO: Podržavam ministra da se projekat navodnjavanja proširi (video)

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS, Boris Pašalić, ministar komunikacija i transporta BiH, Vojin Mitrovićem i pomoćnik ministra...