AD ’’GRAD’’ BIJELJINA: Dr Saša Lalić predsjednik Organizacionog odbora ’’Interagro 2024’’ – “ZEMLJA SE BRANI JER HRANI, KAO MAJKA’’ (foto)

Datum:

Share post:

“ZEMLJA SE BRANI JER HRANI, KAO MAJKA’’

U sali za sastanke AD“GRAD“ , održana je prva sjednica sa konstitutivnim karakterom vezana za organizaciju predstojećeg 22. Međunarodnog sajma poljoprivrede, lova i ribolova „INTERAGRO 2024“.

-Održavanje ovog brend događaja za Grad Bijeljinu, Semberiju ali i Republiku Srpsku i Bosnu i Hercegovinu zakazano je od 19. do 21.septembra tekuće godine što je najavljeno na Međunarodnom skupu u Turskoj Adani, ali i u Leskovcu i Lebanama u Srbiji na nedavno održanom skupu privrednika kom su, između ostalih, prisustvovali predstavnici Područne Privredne komore Bijeljina i AD“GRAD“, rekao je nakon sastanka Ratomir Draganić, direktor AD ’’Grad’’ Bijeljina.

Draganić je saopštio da je na ovoj sjednici izabran Predsjednik Organizacionog odbora sa tri potpredsjednika, te da je bilo je riječi i o početnim planovima realizacije gdje je istaknuta mogućnost da ovogodišnji zemlja – partner „INTERAGRA“ bude REPUBLIKA SRBIJA.

Za Predsjednika Organizacioog odbora predstojećeg „INTERAGRA“ izabran je pomoćnik ministra za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo u Vladi RS dr Saša Lalić, a potpredsjednici su Sreten Vučković predstavnik Gradske uprave i rukovodilac Odjeljenja za poljoprivredu u GU Bijeljina, Dragan Šepa Generalni sekretar Privredne komore Republike Srpske sa sjedištem u Banjaluci i Ratomir Draganić v.d.Generalnog direktora AD „GRAD“ .

-Najavljene su izmjene u regulaciji sajamskog prostora kako vanjskog tako i unutrašnjeg sa ciljem povećanja komfora posjetilaca, izlagača iz zemlje i inostranstva koje organizator očekuje u rekordnom broju. Takođe, planirana je ugradnja specijalizovanog klima sistema u sajamskim halama čija je bitnost utvrđena na prethodnim sajmovima održanim na sajmištu u Bijeljini, kaže Draganić.

-Generalni pokrovitelji Sajma su Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva RS i Grad Bijeljina, a posebni, tradicionalni partner Sajma je Privredna komora Vojvodine, a zvanični slogan sajma je “ZEMLJA SE BRANI JER HRANI, KAO MAJKA’’, zaključio je Draganić.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PODIJELJENI VASKRŠNJI DAROVI EPISKOPA FOTIJA

U susret proslavljanju Praznika Vaskrsenja Gospoda Isusa Hrista, blagoslovom Episkopa zvorničko-tuzlanskog Gospodina Fotija, jerej Branislav Nedić, protođakoni Nemanja...

Bijeljina postaje turistička destinacija

Osim velikih gužvi, u Bijeljini je primjetan i povećan broj turista u prazničnim danima. To govori u prilog...

Vučević prvi zvanični susret na novoj funkciji obavio sa Patrijarhom Porfirijem

Predsjednik Vlade Miloš Vučević izjavio je danas da mu je drago što je svoj prvi zvanični sastanak na...

VIŠKOVIĆ: Srpska je finansijski stabilna

Srpska je finansijski stabilna. Od kraja 2018. godine do danas penzije su povećane za 60,1 odsto, a plate...