GOŠK je nakon remija u Mostaru protiv Veleža nagradio sebe pobjedom 2:0 protiv slabašne Zvijezde 09 na svom stadionu.

U Gabeli nismo gledali neku pretjerano uzbudljivu utakmicu. Krenulo je dosta tvrdo i nepovezano sa obje strane, a u 11. minuti prvu šansu imaju domaći, no Marko Musulin ne uspjeva da savlada gostujućeg golmana.

Da li je Uprava “Zvijezde 09“ POGRIJEŠILA u izboru stručnog štaba i sportskog direktora?

Što nije uradio Musulin jeste veznjak Dino Skorup poslije pola sata igre. Dočekao je on jednu odbijenu loptu i pospremio je u mrežu za vodstvo od 1:0.

Do kraja prvog dijela vidimo tek po neki sporadičan pokušaj, nedovoljan da se promijeni rezultat na semaforu, pa GOŠK na poluvrijeme nosi 1:0.

BIJELJINA: Zvijezda 09 “PETARDOM“ ispraćena iz Mostara

Kakva je igra Zvijezde 09 bila govori i to da je poslije samo nekoliko minuta igre u nastavku susreta trener Mihajlo Jurasović izvršio čak četiri izmjene, ali nije to previše pomoglo njegovoj ekipi, i dalje je sve što su radili bilo suviše jalovo i domaćin se znao branit.

BIJELJINA: Zvijezda 09 poražena od Igmana

Nakon što su se manje-više bez ikakvih poteškoća odbranili od napada Zvijezde 09 domaći i ovjeravaju pobjedu na ulasku u posljednjih 10 minuta utakmice. Pogodio je Faruk Gogić i donio prvo slavlje Gabeljanima po povratku u Premijer ligu BiH.

GOŠK – Zvijezda 09 2:0 (Skorup 31, Gogić 81)

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdc.net/desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име