Da li je Uprava “Zvijezde 09“ POGRIJEŠILA u izboru stručnog štaba i sportskog direktora?

Datum:

Share post:

Ulaskom Zvijezde 09 u Premijer ligu, nagovještavani su dobri rezultati, međutim, trenutna situacija ne pokazuje dobre rezultate.

Zvijezda 09 najveće razočarenje bh fudbala, Uprava ’’nonšalantna’’

Odigrana su tek dva kola premijer lige BiH u fudbalu ali se mora konstatovati da je Zvijezda 09 trenutno najveće razočarenje bh fudbala.

U dva odigrana kola primili su devet golova, a postigli tri i čvrsto drže dno tabele.

Po izjavama čelnika kluba prevashodno trenera Jurasevića klupsko rukovodstvo nije baš nešto zabrinuto…

Igrači još manje… a i što bi bili zabrinuti, dobri Ugovori, velike plate, ako ne i najveće trenutno u bh fudbalu.

Trener i sportski direktor ne poznaju bh Ligu

Naime, trener Toni Karačić je otpušten, a doveden je trener i sportski direktor iz Srbije koji apsolutno ne poznaju Ligu i nepoznati su za područje BiH.

’’Dovedeni su ljudi koji su nepoznati na prostoru BiH. Riječ je o treneru Jurasević Mihajlu i sportskog direktoru Stefanu Petroviću, koji su nepoznati fudbalskoj javnosti na prostoru BiH, a isti su skautirali i dovodili igrače, dok je njih dvojicu dovela Uprava FK „Zvijezda 09“’’, kaže sagovornik Dešavanja u Bijeljini.

Dalje nastavlja da su Jurasović i Petrović doveli preko 30 igrača, te da je veoma mali broj igrača sa prostora BiH koji su igrali Premijer ligu, iako su od prijatelja kluba predlagani igrači koji imaju određeno iskustvo u Premijer ligi.

Da li se urušava ugled Zvijezde 09 i FS RS

’’Otpušten je kompletan sastav prvog tima koji je ušao u Premijer ligu koji imao iskustva na prostoru BiH, baš pod tim izgovorom da nisu igrali Premijer ligu. Nakon toga su doveli igrače sa prostora bivše Jugoslavije koji su došli iz nižerazrednih klubova, izuzev dva ili tri igrača koja su igrala Super ligu u klubovima koji su ispali iz Super lige gdje se u dosadašnjem toku pokazalo da je totalni promašaj. Da li vrijeme, dok još ima prostora, da se šef stručnog štaba i sportski direktor povuku kako bi ostavili prostor ljudima koji poznaju prostor i igrače da pokušaju spasiti Zvijezdu 09?“, rekao je za Dešavanja u Bijeljini, izvor blizak klubu.

Kako kaže, totalni promašaj bile su i pripreme na Zlatiboru, jer je sportski sektor insistirao na pripremama, iako nije imao kompletiranu ekipu.

„Nije tačno, kako je izjavio šef stručnog štaba, da su igrači na okupu. Tek zadnjih mjesec dana, svi igrači osim Đorđevića i Danoskog su već tu. Veliki novac je uložen u tih 30 igrača“, kaže izvor blizak klubu Zvijezda 09.

Da li je na pomolu urušavanje ugleda FK „Zvijezda 09“, a samim tim i Fudbalskog saveza RS, da li doći do raspada jednog od trenutno najskupljih timova u Premijer ligi i zasigurno sa najvećim platama?

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Zvezda srušila Еfes u Beogradu!

POVEZANE VIJESTI

Zvezda srušila Еfes u Beogradu!

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su pobjedu u 11. kolu Еvrolige protiv Anadolu Еfesa 97:83. Kao i većina utakmica Crvene...

Info-sesija „Dekarbonizacija stambenog sektora“ u Gradskoj upravi Grada Bijeljina

Bijeljina je danas bila dio projekta koji u 36 opština i gradova u BiH provode stručnjaci Razvojnog programa...

Crveni krst u Bijeljini obilježio Svjetski dan borbe protiv AIDS-a

Više od četrdeset godina je prošlo od kada je prijavljen prvi slučaj HIV virusa koji uzrokuje pojavu AIDS-a,...

Prim. dr Vesna Despotović, načelnik CMZ u bijeljinskom Domu zdravlja dobila Povelju za primarnu zdravstvenu zaštitu Komore doktora medicne RS za 2023. godinu (foto)

Godišnje nagrade Komora doktora medicine najboljim doktorima i najboljim studentima Medicinskog fakulteta u Republici Srpskoj 24. novembra 2023. u...