Prijave za BOLD START program u Bijeljini do 13. decembra

Datum:

Share post:

Fondacija 787 poziva sve mlade sa područja BiH koji smatraju da njihova lokalna zajednica ima neki problem koji oni mogu riješiti ili mogu doprinijeti njenom ekonomskom razvoju na nov način, da se prijave za učešće u programu BOLD START.

Realizaciju ovog projekta pomaže američka vlada, a ukupno 30 mladih ljudi starosti između 20 i 35 će dobiti priliku da učestvuju u devetomjesečnom programu koji će trajati od februara do decembra 2020. godine. Program će obuhvatati interaktivne višednevne radionice od ukupno 12 radnih dana, predavanja eksperata, mentorstvo, kao i individualni i grupni rad na implementaciji predložene ideje.

Učesnici programa će zahvaljujući nagradnom fondu moći osigurati finansiranje svog projekta ili biznisa kojim će riješiti neki lokalni problem. Osigurana su sredstva u iznosu od 45.000KM za najuspješnije učesnike programa.

Da bi mogli da učestvuju u ovom programu, kandidati moraju prisustvovati kvalifikacionim „pitch“ događajima gdje će predstaviti probleme ili ideje vezane za unapređenje lokalne zajednice, a u Bijeljini će biti održan 20. decembra (prijave su do 13. decembra).

Prijaviti se mogu i oni koji nisu iz sedam lokacija/gradova u kojima će biti „pitch“ događaji, a Fondacija 787 će takvima refundirati troškove.

Sve informacije i formular prijave možete naći na sajtu Fondacije: www.fondacija787.ba u odjeljku „BOLD START za mlade lidere/ke iz cijele BiH – prijave za program su otvorene!“.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

OPOZICIJA neće ići na sastanak sa vladajućom koalicijom na temu učešća na izborima

-Odlučili smo da ja, kao predsjednik Narodne skupštine, pozovem sve predsjednike političkih stranaka iz Srpske, kao i predstavnike...

Ministar Šeranić na sastanku sa Nedeljkom Jovićem u Fondu za dječiju zaštitu u Bijeljini (foto, video)

Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić održao je danas u Bijeljini sastanak sa direktorom Fonda...

POSJETITE ŠTAND A.D.“GRAD“ BIJELJINA NA NOVOSADSKOM SAJMU

A.D.“Grad“ Bijeljina će se i ove godine predstaviti na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, a koji ujedno...

Noć muzeja 2024. 18. maja u Bijeljini

Muzej Semberije vas 18. maja poziva na jedinstveni umjetnički spektakl koji se realizuje u preko 3.000 muzeja u...