Direktor Banje Dvorovi Milorad Zekić i ministar Danijel Egić ispred Ministarstva rada i boračko-invalidske zaštite potpisali su danas ugovor o banjskoj rehabilitaciji korisnika po Projektu banjske rehabilitacije ratnih vojnih invalida i članova porodica poginulih boraca Odbrambeno-otadžbinskog rata RS.

Banja Dvorovi se ovim ugovorom obavezuje da će obezbjediti banjsku rehabilitaciju za 370 korisnika u periodu od 1. jula do 31. oktobra 2023. godine u smjenama od po deset dana za dogovoreni broj korisnika.

Pored toga, Banja Dvorovi je obavezna da pruži smještaj korisnika, ljekarski pregled prilikom prijema, plan i program rehabilitacije za svakog korisnika usluge, fizikalnu i balneoterapijsku proceduru, termoterapiju, stalni medicinski nadzor, ljekarski pregled na otpustu sa otpusnicom, ishranu od tri obroka primjerenog kvaliteta i kvantiteta, kao i turističko-rekreativni smještaj.

Ovakvav ugovor sa Ministarstvom rada i boračko-invalidske zaštite, sa teritorije Republike Srpske, potpisale su Banja „Dvorovi“ Dvorovi i Banja „Vrućica“ Teslić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име