VUKANOVIĆ NE IDE NA SKUP PODRŠKE VUČIĆU: „Šta će Jelena Trivić i ostali lideri opozicije dobiti što će stajati pored Dodika u Beogradu“ (video)

Datum:

Share post:

Lider Liste za pravdu i red, Nebojša Vukanović, ne ide na okupljanje građana 26. maja u Beogradu, na koje ih je pozvao predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Kako je obrazložio, Za pravdu i red ostaje dosljedna i principijelna i neće se miješati u izbore, politička dešavanja u Srbiji.

– Smatramo da su međusobna miješanja i podrške vlasti nekorektni jer narod u Srpskoj i Srbiji treba da odluči ko će biti vlast bez miješanja, tutora i nametanja sa strane. Ne idemo na skup opozicije niti podrške Vučiću, ni ranije nismo prihvatili ničiji poziv i smatramo da je to najkorektnije – objavio je Vukanović na svom blogu.

Istovremeno, zamjera liderima opozicije u Srpskoj koji u Beogradu planiraju da stoje uz Milorada Dodika.

– Prvo sinoć Jelena Trivić, a potom danas i Milorad Dodik, vjerovatno narednih dana i preostali lideri parlamentarnih stranaka, velika većina sigurno, najavljuje dolazak sa pristalicama na miting podrške Vučiću 26. maja u Beogradu, utrkuje se da se dodvore predsjedniku Srbije. Nisu nam jasni takvi stavovi, šta će Jelena Trivić i ostali lideri opozicije koji odu dobiti što će stajati pored Dodika u Beogradu, uz to će oni biti statisti, a Dodik držati govor, ali to oni trebaju objasniti svojim pristalicama – smatra Vukanović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Duh i srce vodenice iz Priboja u Bijeljini

Dobro poznati vodeničar iz Priboja kod Lopara Anđelko Delić duh i srce svoje vodenice donio je i u...

Pojačana inspekcijska kontrola u pečenjarama

Praznična cijena prasadi ide i do 12 KM po kilogramu i to sve zbog manjka svinja na tržištu....

PAZITE ŠTA PIJETE Ova 3 pića su najgora za vaša crijeva

Prerađena pića uključuju širok izbor pića koja su prošla kroz različite procese proizvodnje. Ova pića često sadrže dodane šećere, vještačke arome,...

„Ulažemo međuljudske napore kako bi se došlo do radnika“ Spasilačke ekipe i dalje pokušavaju doći do rudara kojeg je živog ZATRPAO ODRON ZEMLJE

Spasilačke ekipe i dalje pokušavaju doći do rudara kojeg je rano jutros u jami Rudnika lignita u Mramoru...