NOVITOVIĆ, RU CZ: Na snazi redovno stanje odbrane od poplava

Datum:

Share post:

U Republici Srpskoj je na snazi redovno stanje odbrane od poplave, izjavio je Srni vršilac dužnosti direktora Republičke uprave civilne zaštite Milan Novitović.

Novitović je rekao da se prati situacija sa vodostajima i da ima krajeva u kojima su poplavljene poljoprivredne površine, ali da je za sada sve stabilno.

On je naglasio da je u Novom Gradu i Prijedoru porastao vodostaj rijeka i da ništa nije alarmantno, odnosno da su se oborinske vode izlila na saobraćajnice, ali su svi putevi prohodni.

Novitović je rekao da će danas, nakon sjednice Vlade Republike Srpske, obići Prijedor i Novi Grad da vidi kakva je situacija.

On je napomenuo da je u stalnom kontaktu sa predsjednikom Vlade Republike Srpske Radovanom Viškovićem i direktorima „Voda Srpske“ i Hidrometorološkog zavoda, te da prate stanje.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PREMINUO prim. dr Ljubiša Kusturić

U Bijeljini je preminuo prim. dr Ljubiša Kusturić spec. ginekologije i akušerstva. -Ovaj dan je započeo tužnom viješću za...

UGLJEVIK PROSLAVIO VRBICU: Lazarice prizvale napredak, plodnost i blagostanje (foto)

Najmlađi ansambli Kulturno-umjetničkog društva "Rudar" iz Ugljevika prodefilovali su danas na Lazarevu subotu ulicama Ugljevika. Dječaci i djevojčice, obučeni...

BANJA LUKA: Radnici koje je Stanivuković nezakonito premjestio vraćeni na svoja radna mjesta

Radnici gradske uprave Neđeljko Radulović i Jovica Vukelić vratili su se danas na svoja radna mjesta, tri mjeseca...

DANAS Lazareva subota i Vrbica

Srpska pravoslavna crkva /SPC/ danas proslavlja praznike Vaskrsenja Lazarevog ili Lazarevu subotu i Vrbicu. Praznik Lazareva subota uspomena je...