„Ekološka nedjelja“ u bijeljinskom vrtiću „Čika Jova Zmaj“ (foto)

Datum:

Share post:

Dječiji vrtić „Čika Jova Zmaj“ realizovao je različite aktivnosti u okviru Ekološke nedjelja od 24. do 28. aprila. Ekološka nedjelja obilježena je u svim objektima, kao i u svim grupama u okviru Programa za djecu u godini pred polazak u školu, koji realizuju u saradnji sa Ministarstvom prosvjete i kulture, što znači da će ukupno, u ovoj akciji učestvovati oko 750 djece predškolskog uzrasta, sa svojim vaspitačima i roditeljima.

U okviru ove nedjelje, juče je za djecu u objektu „Mali princ“ organizovana predstava u „Kartonskom bioskopu“, mališani u objektu „Plavi čuperak“ uživali su u maskenbalu za djecu, dok su u objektu „Neven“ u Patkovači u okviru aktivnosti „Cvijeće sadi, planetu nagradi“  mališani sadili cvijeće, a u objektu „Radost“ održana je aktivnost „U zdravom tijelu, zdrav duh“ gdje su mališanima u posjeti bili treneri iz školice sporta.

„U skladu sa godišnjim programom rada Dječijeg vrtića „Čika Jova Zmaj“, svake godine obilježavamo Ekološku nedjelju. Trudimo se da od najranijeg uzrasta razvijemo kod djece svijest o ekologiji, očuvanju životne sredine i da oni kroz razne aktivnosti shvate šta je reciklaža, kako i na koji način možemo reciklirati otpad i kako i na koji način možemo sačuvati našu planetu“, rekla je za portal Dešavanja u Bijeljini pedagog Vrtića Maja Perdan Ilić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zašto i kome smeta KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina?

Saopštenje za javnost sa zvaničnog FB naloga KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina prenosimo u cjelosti Juče u Bijeljini pred...

BIJELJINA: Kuća Arsenovića u Donjem Crnjelovu puna djece, sloge i ljubavi (foto)

Iz semberskih sela, posljednjih godina, uglavnom se odlazilo, jer mladi ljudi bolju budućnost vide u gradovima ili u...

Još jedna crkva u Istanbulu postaje džamija

U Istanbulu će sutra za vjernike svečano biti otvorena džamija Karije, prvobitno Crkva Hrista Spasitelja, koja je do...

Danas je Međunarodni dan babica

Danas je Međunarodni dan babica, koji je, 1992. godine, ustanovila Internacionalna konfederacija babica. Grupa babica iz Evrope, uglavnom...