LOPARE: SADNJA DRVOREDA I CVIJEĆA (foto)

Datum:

Share post:

Radnici opštinske uprave, Šumskog gazdinstva „Majevica“ Lopare, te radnici Doma zdravlja i privatnih preduzeća u Loparama su posadili drvored u glavnoj ulici.

Takođe, učenici osnovne i srednje škole u Loparama, kao i učenici osnovne škole u Priboju su posadili cvijeće i četinare u školskim dvorištima.

Sadnja drvoreda i cvijeća je organizovana kao dio trodnevne ekološke akcije „April – mjesec čistoće“ koja ima za cilj uređenje područja opštine Lopare.

Direktor Šumskog gazdinstva „Majevica“ Lopare Boško Tubić je izjavio da je gazdinstvo doniralo 14 sadnica javora koje će biti zasađene i uljepšati glavnu ulicu u Loparama. Samim time, kako je Tubić dodao, doprinijeće se čistijem vazduhu.

Koordinator akcije Đorđe Novaković je rekao da je današnja akcija organizovana sa ciljem da se proširi ekološka svijest građana, ali i da glavna ulica u Loparama bude obogaćena sa što više zelenila.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljiini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Danas je Međunarodni dan babica

Danas je Međunarodni dan babica, koji je, 1992. godine, ustanovila Internacionalna konfederacija babica. Grupa babica iz Evrope, uglavnom...

PETROVIĆ: Sa Jasminom Abdulahagić i sa njenim timom se može jako lijepo diskutovati i moguće je sarađivati

Gostujući u emisiji "MAT" BN Televizije, Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović, govorio je o održanom Sajmu turizma i gastokulture...

BIJELJINA: Radnik Želju gurnuo na sporedni kolosijek

Očekivalo se da meč Radnik – Željezničar donese neizvjesnu utakmicu, a dobili smo lak i siguran trijumf ekipe...

CRNA GORA: Dva amandmana na rezoluciju, krivica individualna, poštovati Dejton

Crna Gora će uz posredovanje SAD predati dva amandmana na njemačku Rezoluciju o Srebrenici u cilju postizanja što...