Dnevni horoskop za 27. april

Datum:

Share post:

OVAN

POSAO: Vaš ceo kolektiv se vešto snalazi u burnim promenama koje su vas zadesile. LJUBAV: Živite od danas do sutra. Ne znate kako da prekinete odnos koji opterećuje.   ZDRAVLJE: Lupanje srca.

BIK

POSAO: Pokušajte da zadržite imidž koji ste stekli. Rad i uspeh sa strancima.  LJUBAV: Trudite se da shvatite nagle promene raspoloženja kod partnera.   ZDRAVLJE: Upala krajnika.

BLIZANCI

POSAO: Potrebno vam je stalno učenje. Vi ste tip osobe koja nije u stanju da sama radi. Potreban vam je neko…  LJUBAV: Za one u braku, postoji mogućnost svađe zbog sitnice.  ZDRAVLJE:  Dobro. 

RAK

POSAO: Trebalo bi da vam se isplati veliki trud koji je uložen u prethodnim godinama, mesecima.  LJUBAV: Nekada vam se čini da sve što radite za partnera je uzalud.  ZDRAVLJE: Bolovi u stomaku.  

LAV

POSAO: Vaše nestrpljenje stvar veliki pritisak u kolektivu koji je navikao da radi nekim drugim tempom. LJUBAV: Potrudite se oko voljene osobe.   ZDRAVLJE: Aritmija. 

DEVICA

POSAO: Nemate hrabrosti da saopštite šefu da je pogrešio. Probajte da to uradite, iznenadiće vas njegova reakcija, biće vam zahvalan.  LJUBAV: U velikoj ste dilemi: da li da se pomirite sa bivšim ili da nastavite vezu sa novom osobom.  ZDRAVLJE: Moguća prehlada.

VAGA

POSAO: Povedite računa danas o svakom dokumentu koji potpisujete. Retrogradni Merkur u Biku može da donese velike probleme s administracijom, novcem.  LJUBAV: Danas imate problem u komunikaciji sa partnerom. ZDRAVLJE: Osećate se depresivno.

ŠKORPIJA

POSAO: Čini vam se da vam ugled među kolegama raste iz sata u sat. To je zato što ste zaiste vešti u obavljanju posla.  LJUBAV: Ne možete da verujete da se vama ovo dešava. Srećniji ste nego ikada.   ZDRAVLJE: Bol u donjem delu leđa.

STRELAC

POSAO: Mogući koflikti na radnom mestu. Pokušajte da ih izbegnete po svaku cenu, da se ne biste osećali loše.  LJUBAV: Osećate veliki erotski naboj. Razmišljate o avanturi sa osobom sa radnog mesta.   ZDRAVLJE: Pazite se povreda.

JARAC

POSAO: Možete da računate na podršku osobe rođene u znaku Raka ili Ribe. Danas vam je pomoć neophodna, ako mislite da sprovedete sve što ste naumili.  LJUBAV: Imate mogućnost za početak veze sa osobom u znaku Vodolije. ZDRAVLJE: Proverite pritisak.

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko želite promenu radnog mesta u okviru firme, budite slobodni da je tražite, nadređeni će vam izaći u susret.   LJUBAV: Danas ste izuzetno poželjni u očima suprotnog pola.    ZDRAVLJE: Bol u grlu.

RIBE

POSAO: Netaktičnost vas može uvesti u probleme. Probajte makar jednom da razmislite dobro šta kome smete da kažete.  LJUBAV: Upali ste u fazu “crnih misli”. Trgnite se što pre. ZDRAVLJE: Slaba cirkulacija.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Nastavljena saradnja između FPE i Univerziteta „Lucian Blaga“ iz Sibinja, Rumunija

Karolina Timbalari i Žizel – Anamaria Petruta, predstavnice Univerziteta „Lucian Blaga“ Sibinj, Rumunija, boravile su na Fakultetu poslovne...

Proglašena vanredna situacija: Izlila se rijeka u Svrljigu, kuće poplavljene

Usljed obilnih kišnih padavina, došlo je do izlivanja bujičnih potoka na teritoriji opštine Svrljig, zbog čega je jedna...

CIK BiH usvojio 26 podzakonskih akata bitnih za lokalne izbore

Centralna izborna komisija BiH (CIK) danas je usvojila 26 podzakonskih akata bitnih za sprovođenje lokalnih izbora u BiH...

Bijeljinski „Radnik“ na korak od titule – sutra dočekuje „Željezničar“

SUBOTA U 20.00č RADNIK NA KORAK OD TITULE, DOČEKUJE ŽELJEZNIČAR Šest kola pred kraj prvenstva prve lige Republike Srpske...