Plesni spektakl u Centru za kulturu Semberija 22. aprila

Datum:

Share post:

,,Bijeljina Dance Now“ tradicionalan plesni festival koji se održava svake godine u Bijeljini u aprilu kao u susretu proslave Svjetskog dana plesa.

Ove godine će se održati 22.aprila u Centru za kulturu „Semberija“sa početkom u 10.00 časova.

Već u jutarnjim satima najmlađi plesači će pokazati svoje plesno umeće na sceni. Svečani defile je predviđen za 12.00 časova gdje slijedi predstavljanje svih baletskih studia i plesnih klubova.

Ove godine u Bijeljinu dolazi Baletski studio „Leonessa“ Beograd, Baletski studio „Grazia“ Beograd, Plesni klub „MD Dance“ Beograd, Plesna Akademija „Viktori“ Zenica, Plesni klub „101“ Bijeljina, Plesni klub „Stars“ Subotica, Plesni klub „Princess“ Šamac, Plesno sportski klub mažoret Stanari, Plesni klub „Sandoval“ Tuzla, Studio modernog i klasičnog baleta „Olena „Sremska Mitrovica i Plesni klub „Studio Olena“ Bijeljina, koji su ujedno domaćini ovog festivala.

Stručni žiri koji će odlučivati o najboljima je u sljedećem sastavu: predsjednik udruženja baletskih umjetnika Vojvodine Gabrijela Teglaši Jojkić, koreograf Asmir Rahmanović, koreograf Jasenka Bitić Ramac, trener plesa Jelena Kovačev i predsjednik žirija Aleksandar Milin, ujedno i direktor festivala.

Učenici „Studija Olena“ vrijedno su se spremali za ovaj Festival i nadaju se uspjehu, a i specijalnim nagradama, kao što su besplatne kotizacije za neke od evropskih gradova: Prag, Beč, San Marino, Pariz.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Odbornici SO Ugljevik jednoglasni na tematskoj sjednici: UGLJEVIK NE DA RUDNO BOGATSTVO I OBRAZ!

Odbornici Skupštine opštine Ugljevik na današnjoj tematskoj sjednici jednoglasno su donijeli zaključke kojima se traži od nadležnih institucija...

I za ove prvomajske praznike Sindikat za sutra sprema posni radnički pasulj

Radnici, opasuljite se! Sindikat za sutra sprema posni radnički pasulj i ove PRVOMAJSKE PORUKE Savez sindikata Republike Srpske ne...

JELENA TRIVIĆ: Paradoks je da pravosnažno osuđivani investitor podnosi Krivičnu prijavu protiv nekog ko ukazuje na kršenje Zakona (foto)

-Nažalost, paradoks je da investitor, koji je inače pravosnažno osuđivan, podnosi Krivičnu prijavu protiv nekog ko ukazuje na...

JOVICA, LJUBICA I BORIS: Kada jedna ekipa opstaje godinama, ljudi imaju više povjerenja i lakše se dolazi do pozitivnih rezultata (video)

Poznati trojac Jovica Ivanović, Ljubica Matić i Boris Trakilović, bili su gosti portala Dešavanja u Bijeljini i "Pjesme...