DODIK: Republika Srpska je naše zajedničko dobro djelo (foto,video)

Datum:

Share post:

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je danas Vaskrs svim hrišćanima koji proslavljaju ovaj praznik.

On je na svom Instagram profilu napisao da „nas vaskrsenje Hristovo iznova nas jača u vjeri i ljubavi, u pravdi i istini, u porodičnim vrijednostima, u svakom dobrom i čestitom djelu.

– Republika Srpska je naše zajedničko dobro djelo, kojoj na današnji dan posvećujemo molitve jer je ona garancija našeg opstanka – napisao je u objavi.

Dodik je istakao da je ponosan na Republiku Srpsku u kojoj danas počinje veliki sportski događaj – teniski turnir Srpska open.

– Protekle sedmice otvorili smo teniski kompleks koji zaslužuju Banjaluka i Republika Srpska. Posebno sam zahvalan Novaku Đokoviću i njegovoj porodici koji su prihvatili moju inicijativu da Banjaluka bude domaćin ovog teniskog turnira, koji će biti praćen širom svijeta. Siguran sam da nećemo stati na ovome i da idemo na nove pobjede – napisao je Dodik.

On je napomenuo da je razgovarao i sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem o unutrašnjim problemima, koji su, kako kaže, veoma teški na nivou BiH jer je „situacija bremenita stalnim zahtjevima da se razgrade ustavni i dejtonski položaj Srpske“.

– Upoznao sam ga da su kulminirali ignorantnim, ciničnim i bezobraznim zahtjevima da se sada imovina postavi kao problem na nivou BiH kako bi oni rješavali tu imovinu. To je za nas neprihvatljivo jer imovina pripada Republici Srpskoj i to je riješeno Dejtonskim sporazumom – napisao je dodik na svom Instagram profilu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

„Proizvođači imaju veće zalihe“ Snižene cijene PELETA i ogrevnog drveta u Srpskoj

Cijene peleta i ogrevnog drveta u Republici Srpskoj znatno su opale, a građanima se preporučuje da sada, ako...

ĐUKIN: Dom zdravlja ove godine obilježava 30 godina postojanja (video)

Dom zdravlja Bijeljina ove godine obilježava jubilej - 30 godina postojanja. "Dom zdravlja Bijeljina se 1994. godine odvojio od...

Zemljotres u Crnoj Gori

Zemljotres jačine 2,7 Rihtera pogodio je Crnu Goru. Zemljotres je registrovan u 10.39 časova. Kako se navodi, epicentar potresa bio...

Otac Predrag Popović – Šta treba uraditi sa prošlogodišnjom čuvarkućom

Na Veliki petak običaj i vjera nalažu da jaja treba farbati rano ujutru na Veliki petak, ali neće...