DODIK: Republika Srpska je naše zajedničko dobro djelo (foto,video)

Datum:

Share post:

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je danas Vaskrs svim hrišćanima koji proslavljaju ovaj praznik.

On je na svom Instagram profilu napisao da „nas vaskrsenje Hristovo iznova nas jača u vjeri i ljubavi, u pravdi i istini, u porodičnim vrijednostima, u svakom dobrom i čestitom djelu.

– Republika Srpska je naše zajedničko dobro djelo, kojoj na današnji dan posvećujemo molitve jer je ona garancija našeg opstanka – napisao je u objavi.

Dodik je istakao da je ponosan na Republiku Srpsku u kojoj danas počinje veliki sportski događaj – teniski turnir Srpska open.

– Protekle sedmice otvorili smo teniski kompleks koji zaslužuju Banjaluka i Republika Srpska. Posebno sam zahvalan Novaku Đokoviću i njegovoj porodici koji su prihvatili moju inicijativu da Banjaluka bude domaćin ovog teniskog turnira, koji će biti praćen širom svijeta. Siguran sam da nećemo stati na ovome i da idemo na nove pobjede – napisao je Dodik.

On je napomenuo da je razgovarao i sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem o unutrašnjim problemima, koji su, kako kaže, veoma teški na nivou BiH jer je „situacija bremenita stalnim zahtjevima da se razgrade ustavni i dejtonski položaj Srpske“.

– Upoznao sam ga da su kulminirali ignorantnim, ciničnim i bezobraznim zahtjevima da se sada imovina postavi kao problem na nivou BiH kako bi oni rješavali tu imovinu. To je za nas neprihvatljivo jer imovina pripada Republici Srpskoj i to je riješeno Dejtonskim sporazumom – napisao je dodik na svom Instagram profilu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Radnik ne posustaje – savladana i Omarska

Lider fudbalskog  šampionata Republike srpske Radnik iz Bijeljine, ne popušta. Večeras su na svom terenu lako porazili poslednjeplasiranu...

Zvezda pobijedila Partizan i plasirala se u finale Kupa Srbije

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana sastali su se u polufinalu Kupa Srbije, meč je odigran na stadionu Rajko...

BIJELJINA: ŽFK ’’Radnik Bumerang’’ u finalu Kupa BiH

ŽFK ’’Radnik Bumerang’’ iz Bijeljine pobjedom u Mostaru izborio je plasman u finale Kupa BiH za žene u...

U Banjaluci osnovan Nezavisni pokret “Svojim putem“ – Igor Radojičić

Cilj pokreta je,, ističe Radojičić u izjavi BN TV, ponuditi alternativu političkoj sceni Republike Srpske.  „Bićemo da ponudimo alternativu...