Kakve komplimente vole muškarci

Datum:

Share post:

Laički bismo zaključili da komplimenti isključivo (ili bar najviše) prijaju ženama, ali istraživanja pokazuju da ni muškarci na njih nisu imuni. Čak ih nekad i željnije iščekuju.

Studija kanadskih naučnika pokazala je da pripadnici jačeg pola najviše vole da dobiju pohvale na račun svog fizičkog izgleda, dok je 52 odsto ispitanika odgovorilo da im prija kada dame primijete njihovu novu košulju, džemper ili parfem. Na listi poželjnih komplimenata našli su se još:

 
 

Šarm
Čak 40 odsto muškaraca uživa u pohvalama na račun humora, jer smatraju da je to afrodizijak za žene.

Muževnost
Koliko god bili jaki i samostalni, priuštite svom partneru zadovoljstvo u činjenici da je on "jači" pol. Jer momci vole kada im kažete da su baš sposobni, muževni i da imaju taj zaštitnički potencijal.

Vozačke sposobnosti
Svaki muškarac voli da njegove vozačke sposobnosti budu pohvaljene. Zato vašem muškarcu s vremena na vrijeme recite da dobro vozi ili naglasite da se odlično parkira (naravno, ako baš nije očigledno loš u tome).

Poslovne ambicije
Posao je važan za mušku samouvjerenost, pa zato ne štedite lijepe riječi kada uradi nešto važno, neki projekat uspješno završi ili kada napreduje.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: novosti.rs

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BRAVO, MILICE! Gimnazijalka iz Kikinde osvojila 2 zlatne medalje iz fizike na Svetskom takmičenju u Turskoj! (foto)

Polaznica Regionalnog centra za talente „Dušan Vasiljev“ i učenica druge godine Gimnazije, Milica Tomić, osvojila je dve zlatne medalje...

BIJELJINA: Simići iz Trnjaka imaju dugu tradiciju proizvodnje rakije i kuća od drveta (foto)

Jedan od učesnika 13. Međunarodnog sajma turizma i gastrokulture u Bijeljini su i voćnjaci Simić iz Trnjaka. "Mi...

Košarkaši Jahorine prvaci Srpske (foto)

Večeras je u Palama  odigrana i treća utakmica finalne serije doigravanja u okviru MD shop 1.MLRS. Košarkaši Jahorine su...

Sara Ćirković šampionka Evrope: Presrećna sam i preponosna

Sara Ćirković šampionka Evrope: Presrećna sam i preponosna Srpska bokserka Sara Ćirković osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je...