MINISTAR MINIĆ: Bakajlić djeluje kao eksponent jedne političke grupe, a ne kao predstavnik SEMBERSKIH POLJOPRIVREDNIKA

Datum:

Share post:

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske, Savo Minić, reagovao je na današnji poziv Save Bakajlića, predsjednika jednog od mnogobrojnih udruženja poljoprivrednika, da podnese ostavku:

„Riječ je o naručenom političkom pamfletu čovjeka koji već duže vrijeme djeluje kao eksponent jedne političke grupe u Bijeljini, a ne kao predstavnik poljoprivrednih proizvođača. Na jednom od sastanaka koji su održani u Bijeljini u posljednje vrijeme direktno sam mu odgovorio upravo na ovu temu. Pojasnio sam da je pitanje u prevashodnoj nadležnosti poreskih organa, ali i izrazio spremnost da se sjedne i razgovara. Ovdje je međutim namjera da se pošalje politička poruka pred nedjeljni referendum i ništa drugo“, izjavio je Minić.

BAKAJLIĆ: Ukoliko se ministar ne sastane sa poljoprivrednicima do 31. marta – organizujemo proteste (video)

Ministar Minić je istakao da sama činjenica da Bakajlić proziva Ministarstvo poljoprivrede i postavlja ultimatume jasno govori da je riječ o politikantstvu.

„Da je riječ o ozbiljnoj namjeri poziv bi se valjda sa obrazloženjem slao nadležnom organu, a ne medijski napadalo ministarstvo koje ne uređuje to konkretno pitanje. Ali u Bijeljini, gdje se mnogo stanovnika bavi poljoprivredom, mnogo atraktivnije zvuči napasti ministra poljoprivrede. Ali proći će i ta nedjelja i referendum. Sa ozbiljnim i korektnim ljudima uvijek postoji mogućnost dogovora, a ovakav način po pravilu ne doprinosi ničemu dobrom“, zaključuje Minić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Vuk Lukić iz Bijeljine pješke stigao do Ostroga (video)

Na hodočašće, put Ostroga 13. aprila krenuo je Bijeljinac Vuk Lukić, jer je želio da se pokloni moštima...

Kadeti OK ’’Radnik’’ Bijeljina na Majskom turniru u Beogradu (foto)

Kadeti OK ’’Radnik’’ iz Bijeljine su učestvovali po prvi put na tradicionalnom Majskom turniru u Beogradu. -Rezultatski, što je...

APEL SVIM DOBRIM LJUDIMA: Pomozimo Sanelu iz MZ Janja da obnovi kuću nakon požara (foto,video)

Sanelu Đeziću iz Janje kod Bijeljine je potrebna materijalna i svaka druga pomoć kako bi što prije sanirao...

KOŠARAC: Cvijanovićeva pred SB UN jasno iznijela stavove politike Srpske i predsjednika Dodika

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović sinoć je pred SB UN jasno i argumentovano, bez suvišnih riječi, iznijela...