SELAK, SPS: Milošević je bio borac protiv globalizma

Datum:

Share post:

Predsjednik Spcijalističke partije Srpske, Goran Selak, napisao je na društvenim mrežama da je bivši Predsjednik Srbije i SR Jugoslavije, Slobodan Milošević, bio jedan od posljednjih boraca protiv hegemonizma zapada.

Selak dodaje da je Milošević, koji je preminuo na današnji dan 2006. godine, pod sumnjivim okolnostima u Hagu skončao svoj život.

“Istorija će suditi svima, ali činjenica je da je Milošević bio prepreka nadolazećem globalizmu i da se istinski borio za prava i opstanak srpskog naroda”, napisao je lider SPS-a.

U objavi stoji da srpski narod neće zaboraviti ni veličanstveni skup i govor na Gazimestanu i preko milion okupljenih u čast kosovskih junaka 1989. godine.

“Republika Srpska ne može zaboraviti Miloševića, koji je srpske interese zastupao na mirovnim pregovorima i koji je potpisao Opšti okvirni sporazum za mir u BiH, u ime Republike Srpske”, naglasio je Selak u svojoj objavi.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Nevrijeme ponovo pogodilo Dubai – Kiša pada od noćas, uveli škole na daljinu

Ujedinjeni Arapski Emirati opet su na udaru velike količine padavina o čemu svjedoči kiša koja u Dubaiju pada od...

IVA ANDRIĆ VICEŠAMPIONKA BOSNE I HERCEGOVINE – GORDIĆ I PANIĆ BRONZANI (foto)

Proteklog vikenda u Zenici održano je Državno prvenstvo za Djecu do 13 godina u borbama i katama pojedinačno...

BIJELJINA: Polaganjem vijenaca obilježeno 32 godine od osnivanja „GARDA PANTERI“ (foto)

Danas su u Bijeljini, polaganjem vijenaca na Spomeniku poginulim borcima Semberije obilježene 32 godine od osnivanja "Garde Panteri". Nakon...

„Gospođa Milihbrot“ 21. maja u Centru za kulturu „Semberija“

Diva filmskog i pozorišnog glumišta Gorica Popović gostovaće 21. maja u Bijeljini sa komedijom “Gospođa Milihbrot” (Branislav Nušić)...