SELAK, SPS: Milošević je bio borac protiv globalizma

Datum:

Share post:

Predsjednik Spcijalističke partije Srpske, Goran Selak, napisao je na društvenim mrežama da je bivši Predsjednik Srbije i SR Jugoslavije, Slobodan Milošević, bio jedan od posljednjih boraca protiv hegemonizma zapada.

Selak dodaje da je Milošević, koji je preminuo na današnji dan 2006. godine, pod sumnjivim okolnostima u Hagu skončao svoj život.

“Istorija će suditi svima, ali činjenica je da je Milošević bio prepreka nadolazećem globalizmu i da se istinski borio za prava i opstanak srpskog naroda”, napisao je lider SPS-a.

U objavi stoji da srpski narod neće zaboraviti ni veličanstveni skup i govor na Gazimestanu i preko milion okupljenih u čast kosovskih junaka 1989. godine.

“Republika Srpska ne može zaboraviti Miloševića, koji je srpske interese zastupao na mirovnim pregovorima i koji je potpisao Opšti okvirni sporazum za mir u BiH, u ime Republike Srpske”, naglasio je Selak u svojoj objavi.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

U Narodnoj biblioteci “Filip Višnjić” održana promocija knjiga “Pisma iz nesanice” i “Sanovnik za budne”, autora Milana Nikolića

U Narodnoj biblioteci “Filip Višnjić” održana je promocija knjiga “Pisma iz nesanice” i “Sanovnik za budne”, autora Milana...

Dnevni horoskop za 19.april

Ovan POSAO: Pokušajte da promenite dosadašnja uverenja u vezi sa autoritetom i kritikama. Teško se suočavate sa negativnim komentarima i...

PET MAGAZIN: Kako da znate da su dve mace ostvarile jaku vezu

Povezane mačke definišu se kao par mačaka koje su uspostavile blizak odnos jedna sa drugom. Neke povezane mačke...

Ni Japan više neće da trpi Apple-ov monopol

Nakon što je Evropska komisija primorala Apple da otvori iOS za eksterne prodavnice aplikacija u EU, izgleda da...