MAJEVIČKA RAKIJA OSVOJILA ZLATO NA MEĐUNARODNOM FESTIVALU „ZLATNI ČOKANJ“

Datum:

Share post:

MAJEVIČKA RAKIJA OSVOJILA ZLATO
NA MEĐUNARODNOM FESTIVALU
„ZLATNI ČOKANJ“

Naši građani osvojili su brojne medalje svojim učešćem na Međunarodnom festivalu jakih alkoholnih pića i likera „Zlatni čokanj“.

Cvjetko Mitrović i Slobodan Spasojević su na Festivalu osvojili zlatne medalje, a Spasojević je takođe osvojio i srebrnu medalju.

U rukama naših građana nije izostala ni bronza, tako da su učesnici festivala Zoran Aleksić i Aleksandar Dragutinović odlikovani bronzanim medaljama.

Lokalni proizvođači domaće, majevičke rakije osvojili su i diplome za kvalitet u kategoriji rakija od šljive, liker, i rakija od ostalog voća i šumskih plodova.

Predstavnici majevičke rakije, kako su izjavili, dobili su brojne pohvale za kvalitet svojih rakija, ali i savjete i upustva kako da poboljšaju kvalitet u proizvodnji domaće rakije.

„Izuzetno iskustvo, zaista smo jako zadovoljni čitavom organizacijom, kao i našim učešćem na manifestaciji. Potrudili smo se da na što bolji način predstavimo majevičku rakiju i veoma smo zadovoljni rezultatima. Uz ocjene i komentare od strane komisije, dobili smo i savjete i upustva kako da nedostatke naših uzoraka rakije pretvorimo u njihove prednosti“, izjavio je Aleksandar Dragutinović, učesnik takmičenja.

Na ovogodišnjem, petom po redu Festivalu našli su se domaći proizvođači prirodnih rakija iz cijelog regiona.

Festival „Zlatni Čokanj“ koji se održava u Zenici, svake godine okuplja sve veći broj učesnika i posjetilaca.

Cilj manifestacije je promovisanje voćne rakije koju proizvode mala porodična domaćinstva.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Nastavljena saradnja između FPE i Univerziteta „Lucian Blaga“ iz Sibinja, Rumunija

Karolina Timbalari i Žizel – Anamaria Petruta, predstavnice Univerziteta „Lucian Blaga“ Sibinj, Rumunija, boravile su na Fakultetu poslovne...

Proglašena vanredna situacija: Izlila se rijeka u Svrljigu, kuće poplavljene

Usljed obilnih kišnih padavina, došlo je do izlivanja bujičnih potoka na teritoriji opštine Svrljig, zbog čega je jedna...

CIK BiH usvojio 26 podzakonskih akata bitnih za lokalne izbore

Centralna izborna komisija BiH (CIK) danas je usvojila 26 podzakonskih akata bitnih za sprovođenje lokalnih izbora u BiH...

Bijeljinski „Radnik“ na korak od titule – sutra dočekuje „Željezničar“

SUBOTA U 20.00č RADNIK NA KORAK OD TITULE, DOČEKUJE ŽELJEZNIČAR Šest kola pred kraj prvenstva prve lige Republike Srpske...