Šta otkriva gdje vas muškarac ljubi?

Datum:

Share post:

Ako imate dilemu da li je partner zaljubljen u vas, samo mu se dopadate ili u vama vidi prijatelja, obratite pažnju gde vas ljubi – savetuje stručnjak ѕa veze dr Dejvid Benet.

Jer nije svejedno gdje "završavaju" poljupci i navodi nekoliko najčešćih mjesta, a da to nije francuski poljubac.

U obraz
"Ako vas osoba sa kojom ste u vezi ljubi najčešće u obraz, moguće je da nije ni seksualno ni u romantičnom smislu zainteresovana za vas". Ali ukoliko ovi poljupci nisu jedini, onda su slatki mali podsjetnik da vas partner voli", kaže dr Benet.
U čelo
"Ovo je znak da između vas postoji velika bliskost i da ste partneru privlačni i dragi u isto vreme. Poljubac u čelo je i način da druga strana iskaže zaštitnički stav i podršku."
U vrat
"Ukoliko vas partner ljubi u vrat, znači da pokušava da vas dovede u iskušenje da pokažete da ste ranjivi. To je istovremeno i snažna erogena zona, pa je svrha ovih poljubaca da vas uzbude."
U stomak
"Poneki poljubac u stomak, znači da je psrtner sasvim opušten, oseća snažnu bliskost, ali ga i seksualno privlačite Malo je verovatno da će vas u stomak poljubiti neko kome ste samo prolazna avantura.
Po cijelom tijelu
"To pokazuje da partnera veoma privlačite i da je izuzetno zainteresovan za vas. Želi da budete intimni i da istraži svaki milimetar vašeg tijela. Zvuči savršeno, zar ne?!", objašnjava stručnjak za veze.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: novosti.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Održana šesta “Kotlićijada“ u majevičkom selu Miladići (foto)

U majevičkom selu Miladići, organizovana je tradicionalna šesta “Kotlićijada” na kojoj je učešće uzelo 21 ekipa sa preko...

UGLJEVIK: Nova sportska oprema za FK „Majevica“ Zabrđe (foto)

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić, u pratnji predsjednika Skupštine opštine Zorana Lazića i saradnika, posjetio je danas Fudbalski...

„I JA ĆU SE KANDIDOVATI ZA PREDSJEDNIKA PDP“: Gensek Nenad Vuković uzvraća udarac potpredsjedniku Igoru Crnatku (foto)

Potpredsjednik PDP, Igor Crnadak, najavio je juče da će se kandidovati za predsjednika ove partije, te da će...

CRNADAK na Glavnom odboru u Bijeljini najavio da preuzima PDP u novembru!?

Potpredsjednik PDP Igor Crnadak je na sjednici Glavnog odbora PDP u Bijeljini (subota, 18. maj 2024.) najavio kandidaturu...