Procurile specifikacije novog Xiaomi tableta

Datum:

Share post:

Xiaomi Pad 5 tu je od jeseni 2021. godine te ga i dalje mnogi smatraju best buy modelom za cijenu. Iako je proteklih mjeseci bilo „šuškanja“ o njegovom nasljedniku, ništa se konkretno nije navelo, sve do sada.

Naime, renomirani leaker Digital Chat Station objavio je na kineskoj društvenoj mreži Weibo navodne specifikacije nadolazećeg Xiaomi Pad 6 tableta te njegove Pro inačice. Prema njegovim informacijama, oba će modela imati 11-inčni IPS LCD ekran rezolucije 2.880 x 1.800 te frekvencije osvježavanja od 120, odnosno 144 Hz.

Tableti će imati i HDR10+ te Dolby Vision podršku, za bolje iskustvo gledanja sadržaja te kvalitetniji prikaz slike. Kad je riječ o SoC-u, Xiaomi Pad 6 trebao bi biti pogonjen Qualcommovim Snapdragonom 870, dok bi Pro inačica trebala doći s nešto jačim Snapdragonomom 8+ Gen 1.

Oba tableta će navodno doći u konfiguraciji s do 12 GB RAM-a te do 512 GB interne memorije. Kapacitet baterije nije poznat, ali se navodi da će imati podršku za 67-vatno brzo punjenje.

Više informacija biće poznato u narednim mjesecima.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: nezavisne.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Vuk Lukić iz Bijeljine pješke stigao do Ostroga (video)

Na hodočašće, put Ostroga 13. aprila krenuo je Bijeljinac Vuk Lukić, jer je želio da se pokloni moštima...

Kadeti OK ’’Radnik’’ Bijeljina na Majskom turniru u Beogradu (foto)

Kadeti OK ’’Radnik’’ iz Bijeljine su učestvovali po prvi put na tradicionalnom Majskom turniru u Beogradu. -Rezultatski, što je...

APEL SVIM DOBRIM LJUDIMA: Pomozimo Sanelu iz MZ Janja da obnovi kuću nakon požara (foto,video)

Sanelu Đeziću iz Janje kod Bijeljine je potrebna materijalna i svaka druga pomoć kako bi što prije sanirao...

KOŠARAC: Cvijanovićeva pred SB UN jasno iznijela stavove politike Srpske i predsjednika Dodika

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović sinoć je pred SB UN jasno i argumentovano, bez suvišnih riječi, iznijela...