RSS nastavlja da se širi, otvorene kancelarije u Brčkom! (foto)

Datum:

Share post:

U Brčkom su svečano otvorene kancelarije Republičke stranke Srpske /RSS/, a predsjednik Opštinskog odbora RSS Brčko dr Slađan Miranović istakao je da će se ova politička partija truditi da doprinese razvoju distrikta, pokretanju kapitalnih projekata i održavanju mira, tolerancije i suživota između tri ravnopravna naroda i svih građana Brčkog.

– Mi koji smo inicijatori osnivanja Opštinskog odbora Brčko vidjeli smo u ovoj političkoj priči koja je krenula iz Bijeljine jednu kvalitetnu i mladu snagu. Činjenica je da mnoge stvari u distriktu ne funkcionišu kako bi trebalo, da postoji nezadovoljstvo građana radom javnih institucija, a s druge strane Brčko distrikt ima najveći budžet po glavi stanovnika u BiH. Političkim djelovanjem želimo da spriječimo neracionalno trošenje budžetskih sredstava i da utičemo na realizaciju većeg broja javnih investicija – poručio je Miranović.

Osnivač Republičke stranke Srpske, ugledni privrednik i humanista Slavenko Ristić zahvalio je Brčacima koji su prisustvovali otvaranju kancelarija u Ulici Branislava Nušića, te naglasio da je RSS stranka koja teži da bude konstruktivna, da gradi, poboljšava životni standard građana i da se zalaže za one koji žele da ostanu u svojoj zemlji.

– Mi ćemo se truditi da predstavljamo osvježenje na političkoj sceni i da damo šansu mladima da grade bolju Republiku Srpsku koja će biti orjentisana ka privredi, ekonomiji, boljem životnom standardu, miru i stabilnosti. Nakon Brčkog, širićemo se na istoku Srpske, ka Zvorniku, Loparama i Ugljeviku – najavio je Ristić, koji je na prethodnim Opštim izborima osvojio direktan poslanički mandat u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Nakon otvaranja kancelarija, priređena je večera za simpatizere stranke i goste u svečanoj sali „Dvor“, kojoj je između ostalih prisustvovao predsjednik Skupštine Brčko distrikta Siniša Milić.

U okviru programa, nastupili su Kamerni hor „Art Serbica“ i Folklorni ansambl „Prosvjete“.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Načelnik opštine Lopare, Rado Savić, čestitao najradosniji hrišćanski praznik – Vaskrs

Načelnik opštine Lopare Rado Savić čestitao je sugrađanima i majevičkoj dijaspori hrišćanski praznik – Vaskrs. „Na praznike u kojima...

MRŠIĆ: 18. i 19. maja “I sajam ljepote i zdravlja” u Bijeljini – Novac od ulaznica biće proslijeđen Udruženju “GEA” (video)

U Bijeljini će 18. i 19. maja biti organizovan Prvi sajam ljepote i zdravlja u Hotelu "Drina". "Svi će...

DODIK: Srbija snažan oslonac Srpskoj

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je Srbija snažan oslonac Republici Srpskoj. Dodik je naveo da je...

Srpski jezik među težima jezicima za učenje

Iako ne postoji jednoglasan odgovor na to pitanje jedan od često citiranih izvora je Foreign service institute (FSI)...