Vukanović sutra u Bijeljini na sastanku sa Petrovićem

Datum:

Share post:

Sutra će se u Bijeljini sastati Nebojša Vukanović i gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.

Delegacija Za pravdu i red liste Nebojše Vukanovića sutra (nedjelja, 28. januar 2023.) će se u Bijeljini sastati sa gradonačelnikom Bijeljine Ljubišom Petrovićem i njegovim saradnicima.

-Na sastanku će se razgovarati o aktuelnim političkim pitanjima i temama, odnosu Vlade Republike Srpske prema Bijeljini i Semberiji, te najavljenom referendumu, koji je pokrenula vladajuća većina odnoso Koalicija Dogovor za Bijeljinu predvođena SNSD koji bi se trebao održati sredinom marta, najavio je Nebojša Vukanović.

Nebojša Vukanovć i delegacija Za pravdu i red sastaće se sa Ljubišom Petrovićem i njegovim saradnicima u 15.00 časova Gradskoj upravi Grada Bijeljina, a u 16.00 časova je planirana konferencija za medije i obraćanje javnosti.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Načelnik opštine Lopare, Rado Savić, čestitao najradosniji hrišćanski praznik – Vaskrs

Načelnik opštine Lopare Rado Savić čestitao je sugrađanima i majevičkoj dijaspori hrišćanski praznik – Vaskrs. „Na praznike u kojima...

MRŠIĆ: 18. i 19. maja “I sajam ljepote i zdravlja” u Bijeljini – Novac od ulaznica biće proslijeđen Udruženju “GEA” (video)

U Bijeljini će 18. i 19. maja biti organizovan Prvi sajam ljepote i zdravlja u Hotelu "Drina". "Svi će...

DODIK: Srbija snažan oslonac Srpskoj

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je Srbija snažan oslonac Republici Srpskoj. Dodik je naveo da je...

Srpski jezik među težima jezicima za učenje

Iako ne postoji jednoglasan odgovor na to pitanje jedan od često citiranih izvora je Foreign service institute (FSI)...