PDP PUCA PO ŠAVOVIMA: Švraka podnio ostavku na sve funkcije u stranci! (foto)

Datum:

Share post:

Potpuni krah PDP! 

Milan Švaraka bivši poslanik PDP, podnio je ostavku na sve funkcije u toj stranci (mjesto člana Glavnog odbora, Gradskog odbora Gradiška i Predsjedništva stranke).

Razlog ovakvog poteza Švrake jeste lično nezadovoljstvo.

Podsjećamo, PDP su do sada napustili predsjednik Opštinskog odbora PDP-a Pale Igor Tošić, bivši generalni sekretar partije Miroslav Brčkalo, bivši potpredsjednik PDP-a Dragiša Delić, bivši načelnik opštine Rudo Rato Rajak i načelnik opštine Kotor Varoš Velimir Sakan.

RASKOL U PDP RS: Funkcioneri i članstvo napustili stranku

Razlog za napuštanje stranke je, kako kažu, neprihvatanje dvodecenijskog poraza na opštim izborima, ne preuzimanje odgovornosti Predsjedništva stranke, kao i dugogodišnji lični interesi pojedinaca koji su ideju i program stranke prilagođavali isključivo nekolicini ljudi okupljenih oko banjalučkog kruga.

Ostavke su juče podnijeli i članovi Glavnog odbora PDP iz drugih dijelova Republike Srpske, a, kako tvrde sada već bivši članovi PDP očito je da će se osipanje stranke nastaviti i u narednim danima.

Dosadašnji predsjednik Opštinskog odbora PDP  Pale Igor Tošić naveo je da njegova odluka da podnese ostavku na sve funkcije u stranci, ali i na članstvo nije donesena preko noći, nego na bazi duže analize.

„Ostaću u okvirima dostojanstva i neću puno detaljisati, ali ću samo reći da sa ovakvim rukovođenjem više ne ide“, napisao Tošić na Fejsbuku.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com/atvbl.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PODIJELJENI VASKRŠNJI DAROVI EPISKOPA FOTIJA

U susret proslavljanju Praznika Vaskrsenja Gospoda Isusa Hrista, blagoslovom Episkopa zvorničko-tuzlanskog Gospodina Fotija, jerej Branislav Nedić, protođakoni Nemanja...

Bijeljina postaje turistička destinacija

Osim velikih gužvi, u Bijeljini je primjetan i povećan broj turista u prazničnim danima. To govori u prilog...

Vučević prvi zvanični susret na novoj funkciji obavio sa Patrijarhom Porfirijem

Predsjednik Vlade Miloš Vučević izjavio je danas da mu je drago što je svoj prvi zvanični sastanak na...

VIŠKOVIĆ: Srpska je finansijski stabilna

Srpska je finansijski stabilna. Od kraja 2018. godine do danas penzije su povećane za 60,1 odsto, a plate...