PDP PUCA PO ŠAVOVIMA: Švraka podnio ostavku na sve funkcije u stranci! (foto)

Datum:

Share post:

Potpuni krah PDP! 

Milan Švaraka bivši poslanik PDP, podnio je ostavku na sve funkcije u toj stranci (mjesto člana Glavnog odbora, Gradskog odbora Gradiška i Predsjedništva stranke).

Razlog ovakvog poteza Švrake jeste lično nezadovoljstvo.

Podsjećamo, PDP su do sada napustili predsjednik Opštinskog odbora PDP-a Pale Igor Tošić, bivši generalni sekretar partije Miroslav Brčkalo, bivši potpredsjednik PDP-a Dragiša Delić, bivši načelnik opštine Rudo Rato Rajak i načelnik opštine Kotor Varoš Velimir Sakan.

RASKOL U PDP RS: Funkcioneri i članstvo napustili stranku

Razlog za napuštanje stranke je, kako kažu, neprihvatanje dvodecenijskog poraza na opštim izborima, ne preuzimanje odgovornosti Predsjedništva stranke, kao i dugogodišnji lični interesi pojedinaca koji su ideju i program stranke prilagođavali isključivo nekolicini ljudi okupljenih oko banjalučkog kruga.

Ostavke su juče podnijeli i članovi Glavnog odbora PDP iz drugih dijelova Republike Srpske, a, kako tvrde sada već bivši članovi PDP očito je da će se osipanje stranke nastaviti i u narednim danima.

Dosadašnji predsjednik Opštinskog odbora PDP  Pale Igor Tošić naveo je da njegova odluka da podnese ostavku na sve funkcije u stranci, ali i na članstvo nije donesena preko noći, nego na bazi duže analize.

„Ostaću u okvirima dostojanstva i neću puno detaljisati, ali ću samo reći da sa ovakvim rukovođenjem više ne ide“, napisao Tošić na Fejsbuku.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com/atvbl.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

AD ’’GRAD’’ BIJELJINA: Dr Saša Lalić predsjednik Organizacionog odbora ’’Interagro 2024’’ – “ZEMLJA SE BRANI JER HRANI, KAO MAJKA’’ (foto)

“ZEMLJA SE BRANI JER HRANI, KAO MAJKA’’ U sali za sastanke AD“GRAD“ , održana je prva sjednica sa konstitutivnim...

“Z Marketi” otvorili vrata svog najnovijeg objekta u Račanskoj ulici u Bijeljini (foto,video)

“Z Marketi” vodeći lanac supermarketa poznat po svojoj širokoj ponudi kvalitetnih proizvoda, danas je otvorio vrata svog najnovijeg...

Đurđević, predsjednik SG Bijeljina, otvorio Vaskršnju izložbu članova Udruženja likovnih umjetnika „Sveti Luka“ (foto)

Predsjednik Skupštine grada Bijeljina Aleksandar Đurđević svečano je otvorio Vaskršnju izložbu članova Udruženja likovnih umjetnika ''Sveti Luka'' iz...

DODIK: Igranka muslimana obiće se o glavu BiH (foto)

Igranka koju su priredili bosanski muslimani po pitanju članstva samoproglašenog Kosova u Savjetu Evrope na kraju će se...