GRADONAČELNIK BIJELJINE: Mir Božiji, Hristos se rodi!

Datum:

Share post:

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je sveštenstvu i monaštvu Srpske pravoslavne crkve i vjernicima pravoslavne vjeroispovjesti čestito Božić tradicionalnim pozdravom – Mir Božiji, Hristos se rodi!

-Želim Vam da svjetlost Božića ispuni domove, ulice, ali prije svega, da Vam srca budu ispunjena radošću i nadom da svi zajedno možemo graditi bolju Bijeljinu i Semberiju, na korist svih njenih stanovnika i generacija, rekao je Petrović.

-U svijetu punom nemira, jasno je da samo složni oko najvažnijih ciljeva imamo šansi da opstanemo i napredujemo i zato se nadamo da će nam mladi Bog, čiji Dan rođenja slavimo, pokazati put i pomoći da tu slogu pronađemo i sačuvamo, nastavio je Petrović.

-Neka današnji, najradosniji praznik, bude simbol mira, zdravlja i blagostanja za svakog čovjeka u našem i svim drugim gradovima i selima, Mir Božiji – Hristos se rodi, poručio je gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Aktiv žena SP Bijeljina organizovao akciju podjele vaskršnjih jaja (foto)

U susret Vaskrsu, najvećem hrišćanskom prazniku, Aktiv žena Socijalističke partije, Gradski odbor Bijeljina, organizovao je danas akciju pod‌jele...

Preminuo sveštenik Vojislav Vojo Čarkić – Pop Žućo

Sveštenik Vojislav Vojo Čarkić, poznat kao "pop Žućo", preminuo je danas u Istočnom Sarajevu, potvrđeno je u Srpskoj...

PETROVIĆ: SDS na lokalne izbore izlazi čistog obraza i mirne savjesti

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović gostujući u emisiji "MAT" BN Televizije, dotakao se teme predstojećih izbora i liste SDS...

Dobrotvorna organizacija „Trojeručica“ Bijeljina – U susret Vaskrsu podijeljeno 56 paketa hrane i 120 školjki jaja (foto)

Saopštenje Dobrotvorne organizacije "Trojeručica" Bijeljina prenosimo u cjelosti: "Blagoslovom NJ.P Episkopa zvorničko-tuzlanskog Gospodina Fotija kao i svake godine i...