VEČERAS Vukanović i Jelena Trivić: RAZGOVOR SA BANJALUČANIMA – tema i opoziv u BiIjeljini (foto)

Datum:

Share post:

Većeras (nedjelja, 25. decembar 2022.) u 19.00 časova Veče sa Banjalučanima u Piano baru Hotela Bosna, a gost je Jelena Trivić, najavio je predsjednik Liste za pravdu i red, nebojša Vukanović.

Red je da se nakon obilaska Hercegovine, pred Novu godinu, Božić i praznike, organizujemo druženje i Veče sa Banjalučanima, kako bi se zahvalili na podršci, odgovarati otvoreno i iskreno na sva pitanja Banjalučana i građana Srpske, te svim gostima podijeliti kalendare i skromne poklone za novogodišnje i Božićne praznike.

Večeras, u nedelju 25.12. od 19 časova, u Piano baru na prvom spratu Hotela Bosna u centru Banjaluke, sa svim poslanicima Kluba za pravdu i red u Narodnoj skupštini Republike Srpske i kandidatima sa naše Liste u Krajini i Izbornoj jedinici 3.

Gost na Večeri sa Banjalučanima je Jelena Trivić, koja je brutalno pokradena na izborima i oteta joj je na silu pobjeda i mjesto predsjednika Republike Srpske.

Govorićemo vrlo otvoreno o daljim planovima i koracima, odnosu sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem i njegovoj simbiozi sa režimom, pripremama režima za opoziv predsednika Bijeljine Ljubiše Petrovića, uzdržanoj Vladi i kuli na staklenim nogama.

Dobro došli, vidimo se sutra večeras od 19.00 časova u Piano baru Hotela Bosna.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: nebojsavukanovic.info

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Srpski jezik među težima jezicima za učenje

Iako ne postoji jednoglasan odgovor na to pitanje jedan od često citiranih izvora je Foreign service institute (FSI)...

VLADIMIR MILIĆEVIĆ – dvije decenije sinonim za odbojku u Bijeljini (foto)

U Bijeljinu je došao daleke 2000 godine iz Niša u kojem je igrao za OK "Niš". Uz jednu...

Čestitke od kolega Dešavanja u Bijeljini

Поштовани, Редакција портала Дешавања у Бијељини Вам честита највећи и најрадоснији хришћански празник Васкрс уз традиционални хришћански поздрав ХРИСТОС...

Vaskršnja čestitka SDS Semberija

Hristos vaskrse – Vaistinu vaskrse! “U ime rukovodstva, članstva i simpatizera SDS Semberija i u svoje lično ime, upućujemo ...