U BIJELJINSKU BOLNICU SE VJERUJE: SREĆAN OPORAVAK, NAČELNIČE CICKO! (foto)

Datum:

Share post:

-Broj kardioloških pacijenata je u porastu svuda u svijetu, pa i kod nas. Upravo zbog toga smo u posljednje dvije godine znatno ulagali u razvoj kardiologije i sada možemo da rješavamo probleme za koje su pacijenti ranije tražili pomoć u drugim ustanovama, saopštio je Menadžment bijeljinske bolnice.

-Sve je veći broj pacijenata koji dolaze u našu Bolnicu na liječenje iz drugih krajeva Republike Srpske, koji nama teriotijalno ne pripadaju. To je znak da smo na pravom putu i da i dalje napredujemo, rekao je za portal Dešavanja u Bijeljini prof.dr Zlatko Maksimović direktor bijeljinske Bolnice ’’Sveti Vračevi’’.

Između ostalih jedan od onih koji je vjerovao i prihvatio kardiovaskularne usluge bijeljinske bolnice je bio i Milovan ’’Cicko’’ Bjelica, načelnik Opštine Sokolac koji je izabrao bijeljinsku Bolnicu za rješavanje svojih zdravstvenih problema.

-Bijeljinska Bolnica sve više i više napreduje, ima sjajne stručnjake, a u sve  to sam i uvjerio i na Kongresu kardiologa u Sarajevu u oktobru ove 2022. godine. Sve je to razlog da još više ulažemo u oblast kardiovaskularne medicine, da radimo i više i bolje. To je siguran recept za uspjeh uz vrhunski Kardiološki tim bijeljinske bolnice koji je napravio još jedan iskorak u elektrofiziologiji srca uvođenjem nove tehnike implantacije pejsmejkara, stimulacijom provodnog sistema, koja je ove 2022. godine izvedena u našoj zdravstvenoj ustanovi, uz podršku stručnjaka za aritmije iz Hrvatske, saglasni su i Maksimović i Angelkov.

Profesor Angelkov je naveo da se radi o kardiološkoj metodi koja se u svijetu primjenjuje tek pet godina, a da se u regionu radi samo u Hrvatskoj i Mađarskoj.

Zahvaljujem se gospodinu Milovanu ’’Cicku’’ Bjelici što je izabrao našu ustanovu da rješava svoje zdravstvene probleme, izjavio je za Dešavanja u Bijeljini prof.dr Maksimović.

To nas obavezuje da radimo više, bolje, marljivije, posvećenije, a sve u cilju većeg stepena zadovoljstva korisnika naših usluga, zaklučio je prof. dr Maksimović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PODIJELJENI VASKRŠNJI DAROVI EPISKOPA FOTIJA

U susret proslavljanju Praznika Vaskrsenja Gospoda Isusa Hrista, blagoslovom Episkopa zvorničko-tuzlanskog Gospodina Fotija, jerej Branislav Nedić, protođakoni Nemanja...

Bijeljina postaje turistička destinacija

Osim velikih gužvi, u Bijeljini je primjetan i povećan broj turista u prazničnim danima. To govori u prilog...

Vučević prvi zvanični susret na novoj funkciji obavio sa Patrijarhom Porfirijem

Predsjednik Vlade Miloš Vučević izjavio je danas da mu je drago što je svoj prvi zvanični sastanak na...

VIŠKOVIĆ: Srpska je finansijski stabilna

Srpska je finansijski stabilna. Od kraja 2018. godine do danas penzije su povećane za 60,1 odsto, a plate...