U BIJELJINSKU BOLNICU SE VJERUJE: SREĆAN OPORAVAK, NAČELNIČE CICKO! (foto)

Datum:

Share post:

-Broj kardioloških pacijenata je u porastu svuda u svijetu, pa i kod nas. Upravo zbog toga smo u posljednje dvije godine znatno ulagali u razvoj kardiologije i sada možemo da rješavamo probleme za koje su pacijenti ranije tražili pomoć u drugim ustanovama, saopštio je Menadžment bijeljinske bolnice.

-Sve je veći broj pacijenata koji dolaze u našu Bolnicu na liječenje iz drugih krajeva Republike Srpske, koji nama teriotijalno ne pripadaju. To je znak da smo na pravom putu i da i dalje napredujemo, rekao je za portal Dešavanja u Bijeljini prof.dr Zlatko Maksimović direktor bijeljinske Bolnice ’’Sveti Vračevi’’.

Između ostalih jedan od onih koji je vjerovao i prihvatio kardiovaskularne usluge bijeljinske bolnice je bio i Milovan ’’Cicko’’ Bjelica, načelnik Opštine Sokolac koji je izabrao bijeljinsku Bolnicu za rješavanje svojih zdravstvenih problema.

-Bijeljinska Bolnica sve više i više napreduje, ima sjajne stručnjake, a u sve  to sam i uvjerio i na Kongresu kardiologa u Sarajevu u oktobru ove 2022. godine. Sve je to razlog da još više ulažemo u oblast kardiovaskularne medicine, da radimo i više i bolje. To je siguran recept za uspjeh uz vrhunski Kardiološki tim bijeljinske bolnice koji je napravio još jedan iskorak u elektrofiziologiji srca uvođenjem nove tehnike implantacije pejsmejkara, stimulacijom provodnog sistema, koja je ove 2022. godine izvedena u našoj zdravstvenoj ustanovi, uz podršku stručnjaka za aritmije iz Hrvatske, saglasni su i Maksimović i Angelkov.

Profesor Angelkov je naveo da se radi o kardiološkoj metodi koja se u svijetu primjenjuje tek pet godina, a da se u regionu radi samo u Hrvatskoj i Mađarskoj.

Zahvaljujem se gospodinu Milovanu ’’Cicku’’ Bjelici što je izabrao našu ustanovu da rješava svoje zdravstvene probleme, izjavio je za Dešavanja u Bijeljini prof.dr Maksimović.

To nas obavezuje da radimo više, bolje, marljivije, posvećenije, a sve u cilju većeg stepena zadovoljstva korisnika naših usluga, zaklučio je prof. dr Maksimović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

“Z Marketi” otvorili vrata svog najnovijeg objekta u Račanskoj ulici u Bijeljini (foto,video)

“Z Marketi” vodeći lanac supermarketa poznat po svojoj širokoj ponudi kvalitetnih proizvoda, danas je otvorio vrata svog najnovijeg...

Đurđević, predsjednik SG Bijeljina, otvorio Vaskršnju izložbu članova Udruženja likovnih umjetnika „Sveti Luka“ (foto)

Predsjednik Skupštine grada Bijeljina Aleksandar Đurđević svečano je otvorio Vaskršnju izložbu članova Udruženja likovnih umjetnika ''Sveti Luka'' iz...

DODIK: Igranka muslimana obiće se o glavu BiH (foto)

Igranka koju su priredili bosanski muslimani po pitanju članstva samoproglašenog Kosova u Savjetu Evrope na kraju će se...

ŠAMAC: Održano književno veče Kluba književnika “Savovanje“ (foto)

Povodom Dana opštine Šamac članovi Kluba književnika "Savovanje" iz Šamca su organizovali pjesničko stihovanje sa brojnim prijateljima koji...