Koncert Dženana Lončarevića na otvaranju Brčko City Parka

Datum:

Share post:

Najveći retail park u Bosni i Hercegovini, otvara se 8.12.2022. godine. Na preko 28 000 kvadrata, sa 450 parking mjesta i 33 zakupca svoja vrata će otvoriti već od 09h časova.

Tokom dana očekuju vas razne aktivnosti za najmlađe. Cjelodnevna aktivnost uključuje animatore, klovna, balone, oslikavanje lica i mnogo drugih zanimljivosti. Super pogodnosti i popusti povodom otvaranja će biti obezbijeđeni od strane maloprodajnih objekata: Waikiki, Deichman, Alma Ras, Moja optika, Sport Reality, Sport Vision i mnogih drugih.

Povodom zvaničnog početka rada Brčko City Parka, od 18h očekuje vas koncert Dženana Lončarevića na centralnom platou.

Odličan asortiman odjeće i obuće svjetski poznatih brendova, oprema za sport, prehrana, sredstva za higjenu i kozmetika, nakit i aksesoari, dekoracije, corner posvećen kućnim ljubimcima, školski pribor, knjige, apoteka i ostala široka ponuda proizvoda i usluga biće vam dostupna svakim danom od 09h do 21h.

Brčko City Park se nalazi na veoma atraktivnoj lokaciji, udaljen oko 5 kilometara od granice sa Hrvatskom i oko 50 kilometara od granice sa Srbijom. Smješten je na ulazu u Brčko, na trasi tranzitnog puta Bijeljina – Banjaluka. Do centra Grada se stiže za 5 minuta vožnje autom (2 kilometra). Idealno mjesto za dnevnu, sedmičnu i mjesečnu kupovinu, gdje možete sve pronaći na jednom mjestu.

Čekamo vas na adresi Bijeljinska br. 69 od 18h, da zajedno uživamo u sjajnoj atmosferi i potpuno novom šoping iskustvu. Vaš Brčko City Park!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Vuk Lukić iz Bijeljine pješke stigao do Ostroga (video)

Na hodočašće, put Ostroga 13. aprila krenuo je Bijeljinac Vuk Lukić, jer je želio da se pokloni moštima...

Kadeti OK ’’Radnik’’ Bijeljina na Majskom turniru u Beogradu (foto)

Kadeti OK ’’Radnik’’ iz Bijeljine su učestvovali po prvi put na tradicionalnom Majskom turniru u Beogradu. -Rezultatski, što je...

APEL SVIM DOBRIM LJUDIMA: Pomozimo Sanelu iz MZ Janja da obnovi kuću nakon požara (foto,video)

Sanelu Đeziću iz Janje kod Bijeljine je potrebna materijalna i svaka druga pomoć kako bi što prije sanirao...

KOŠARAC: Cvijanovićeva pred SB UN jasno iznijela stavove politike Srpske i predsjednika Dodika

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović sinoć je pred SB UN jasno i argumentovano, bez suvišnih riječi, iznijela...