Koncert Dženana Lončarevića na otvaranju Brčko City Parka

Datum:

Share post:

Najveći retail park u Bosni i Hercegovini, otvara se 8.12.2022. godine. Na preko 28 000 kvadrata, sa 450 parking mjesta i 33 zakupca svoja vrata će otvoriti već od 09h časova.

Tokom dana očekuju vas razne aktivnosti za najmlađe. Cjelodnevna aktivnost uključuje animatore, klovna, balone, oslikavanje lica i mnogo drugih zanimljivosti. Super pogodnosti i popusti povodom otvaranja će biti obezbijeđeni od strane maloprodajnih objekata: Waikiki, Deichman, Alma Ras, Moja optika, Sport Reality, Sport Vision i mnogih drugih.

Povodom zvaničnog početka rada Brčko City Parka, od 18h očekuje vas koncert Dženana Lončarevića na centralnom platou.

Odličan asortiman odjeće i obuće svjetski poznatih brendova, oprema za sport, prehrana, sredstva za higjenu i kozmetika, nakit i aksesoari, dekoracije, corner posvećen kućnim ljubimcima, školski pribor, knjige, apoteka i ostala široka ponuda proizvoda i usluga biće vam dostupna svakim danom od 09h do 21h.

Brčko City Park se nalazi na veoma atraktivnoj lokaciji, udaljen oko 5 kilometara od granice sa Hrvatskom i oko 50 kilometara od granice sa Srbijom. Smješten je na ulazu u Brčko, na trasi tranzitnog puta Bijeljina – Banjaluka. Do centra Grada se stiže za 5 minuta vožnje autom (2 kilometra). Idealno mjesto za dnevnu, sedmičnu i mjesečnu kupovinu, gdje možete sve pronaći na jednom mjestu.

Čekamo vas na adresi Bijeljinska br. 69 od 18h, da zajedno uživamo u sjajnoj atmosferi i potpuno novom šoping iskustvu. Vaš Brčko City Park!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Na današnji dan prije 32 godine ODBRANJENA vojna fabrika „Pretis“

Iz Udruženja građana boraca i njihovih potomaka Treće sarajevske brigade VRS izdato je saopštenje o istorijskim događajima iz...

PETROVIĆ: Regulacioni planovi Bijeljine na javnoj raspravi – privredni razvoj se nastavlja (foto)

Danas je u Gradskoj upravi održan sastanak na temu izrade regulacionih planova „Agro-tržni centar“ i „Industrijska zona 4“...

ALEKSANDAR ĐURĐEVIĆ: Srpska zvala, narod se odazvao – ne priznajemo nikakve lažne rezolucije (foto)

Republika srpska zvala, narod se odazvao - sa veličanstvenog skupa poručeno: ne priznajemo nikakve lažne rezolucije Oko 50 000...

SINIŠA PAJIĆ: Čast je pjevati za našu Republiku Srpsku i našu Srbiju

Siniša Pajić iz Bijeljine je profesor solo pjevanja i zaposlen je od 2010 godine u Muzičkoj školi „Stevan...