’’BOTEX“ Doboj organizuje prvi kućni sajam (foto)

Datum:

Share post:

Preduzeće ’’BOTEX“ Doboj otganizuje prvi kućni sajam a isti će biti održan 25 i 26 novembra 2022. godine u sjedištu firme KR „BOTEX“ SP Borislav Božanović na adresi Bukovac-Vranduk bb, Šešlije.- DOBOJ.

Preduzeće Botex dugi niz godina proizvodi i prodaje posteljine, madrace i tapacirani namještaj.

Višegodišnje kontinuirano obučavanje, usavršavanje, sticanje znanja i iskustva na ovom polju “Botex’’ koristi na najbolji mogući način da bi zadovoljio potrebe svojih kupaca u pogledu kvalitetnog sna i ugodnog odmora.

Preduzeće Botex, osnovano je 2000. godine, kolektiv je u ekspanziji, te je specijalizovano za proizvodnju i prodaju madraca, posteljnog programa i tapaciranog namještaja.

’’Botex’’ je na osnovu istraživanjem tržišta i primjenom znanja iz navedenih oblasti tokom poslednjih godina, često nezadovoljni ponuđenim strategijama poslovanja i ponudom struke, odlučio formirati tim sa vlastitom vizijom, misijom i ciljem.

Tim ’’Botexa’’ se sastoji od mladih i ambicioznih stručnjaka čiji je osnovni zadatak maksimalno prilagođavanje zahtjevima i željama postojećih i potencijalnih kupaca. 

Prefuzeće trenutno zapošljava preko 30 radnika, a u naredbnom periodu se nadaju povećanju broja zaposlenih.

Proizvodi ’’Botexa’’ zadovoljavaju ekološke norme i potrebe anatomije tijela, a proizvodi su atestirani od strane nadležnih institucija iz naše branše.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

31. bijeljinska “Jajarijada” – Najtvrđe jaje donio Dušan Dragutinović, a najljepše našarano Vuk Maglajčević (foto)

U Centru za kulturu danas je održana 31. po redu "Jajarijada - tradicionalni izbor najljepšeg i najtvrđeg jajeta"....

Nakon osam sinova Milićevići dobili kćerkicu: Vaskrs ispunjen ogromnom srećom

Osam sinova, jedna djevojčica, "supermama" Vesna i "supertata" Slobodan. Ukupno jedanaest članova čini porodicu Milićević, a ove godine...

EPISKOP FOTIJE: Da srpski narod živi vaskrsenjem Hristovim (foto)

- NJegovo Preosveštenstvo episkop zvorničko-tuzlanski g. Fotije poželio je da srpski narod živi Vaskrsenjem Hristovim, da počinje i...

Mladi SDS Bijeljina organizovali druženje sa sugrađanima (foto)

Mladi SDS Bijeljina, povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika Vaskrsa, organizovali su druženje sa sugrađanima.  Ovom prilikom, dijelili su ofarbana vaskršnja...