Gradonačelnik Doboja uputio otvoreno pismo predsjedniku CIK-a Suadu Arnautoviću

Datum:

Share post:

Gradonačelnik Doboja Boris Jerinić uputio je otvoreno pismo predsjedniku CIK-a Suadu Arnautoviću koje prenosimo u cijelosti:

Skandalozne izjave koje ste iznijeli “napamet” ili po narudžbi kako biste optužili Dobojlije i Gradsku izbornu komisiju pokazale su se, naravno, kao neistinite. Neiskorišteni glasački listići i pečati su pronađeni.

Gospodine Suade Arnautoviću, da li će Dobojlije i članovi GIK-a dobiti Vaše izvinjenje?

Među članovima PDP-a se priča da je naredni korak neki novi izbori?!

Dobojlije nemaju kome poslati peticiju u Predstavnički dom ali čim proglasite rezultate izbora, to će biti prvi zahtjev.

Zahtjev za smjenu neprofesionalnih, nedemokratskih, članova koji krše zakon i ljudska prava u BiH, nestranačkog i nezavisnog tijela, što bi CIK BiH trebala biti. Jasno je, gospodine Arnautoviću tražićemo prvo Vašu smjenu. Zbog ponižavanja, lažnog optuživanja i etiketiranja Doboja.

Zbog torture koju građani Doboja konstantno trpe zbog neznanja i stranačkih ljudi u CIK-u BiH najavljujem pravnu borbu i svaki vid borbe mojih sugrađana.

Zapamtite, članovi CIK-a, Dobojlije nemaju ni finansijere, niti strane ambasade koje moraju slušati. Pokusni kunići moji građani neće biti.

Mnogi priželjkuju ekscese, a mi smo uvijek za stabilnost i to je razlog što građane nisam pozvao pred CIK ali taj demokratski čin protesta ostaje opcija. Meni su moji sugrađani iznad svega i odgovaram njima, a ne faktorima iz sjene.

Gospodine Arnautoviću imunitet koji imate za obavljanje dužnosti se ne može koristiti za lažne informacije s ciljem uznemiravanja javnosti, niti je opšta prepreka za krivični ili parnični postupak. Najmanje sto možete učiniti je da se izvinete na način kako ste i dezinformisali javnost prvi put.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

KUDA IDE PARTIZAN? Bez titule 7 godina, dug 45 miliona evra, igrači bježe

Igor Duljaj je još jedan u nizu trenera koji su potrošeni i koji su platili ceh lošem radu...

Odbornici SO Ugljevik jednoglasni na tematskoj sjednici: UGLJEVIK NE DA RUDNO BOGATSTVO I OBRAZ!

Odbornici Skupštine opštine Ugljevik na današnjoj tematskoj sjednici jednoglasno su donijeli zaključke kojima se traži od nadležnih institucija...

I za ove prvomajske praznike Sindikat za sutra sprema posni radnički pasulj

Radnici, opasuljite se! Sindikat za sutra sprema posni radnički pasulj i ove PRVOMAJSKE PORUKE Savez sindikata Republike Srpske ne...

JELENA TRIVIĆ: Paradoks je da pravosnažno osuđivani investitor podnosi Krivičnu prijavu protiv nekog ko ukazuje na kršenje Zakona (foto)

-Nažalost, paradoks je da investitor, koji je inače pravosnažno osuđivan, podnosi Krivičnu prijavu protiv nekog ko ukazuje na...