Gradonačelnik Doboja uputio otvoreno pismo predsjedniku CIK-a Suadu Arnautoviću

Datum:

Share post:

Gradonačelnik Doboja Boris Jerinić uputio je otvoreno pismo predsjedniku CIK-a Suadu Arnautoviću koje prenosimo u cijelosti:

Skandalozne izjave koje ste iznijeli “napamet” ili po narudžbi kako biste optužili Dobojlije i Gradsku izbornu komisiju pokazale su se, naravno, kao neistinite. Neiskorišteni glasački listići i pečati su pronađeni.

Gospodine Suade Arnautoviću, da li će Dobojlije i članovi GIK-a dobiti Vaše izvinjenje?

Među članovima PDP-a se priča da je naredni korak neki novi izbori?!

Dobojlije nemaju kome poslati peticiju u Predstavnički dom ali čim proglasite rezultate izbora, to će biti prvi zahtjev.

Zahtjev za smjenu neprofesionalnih, nedemokratskih, članova koji krše zakon i ljudska prava u BiH, nestranačkog i nezavisnog tijela, što bi CIK BiH trebala biti. Jasno je, gospodine Arnautoviću tražićemo prvo Vašu smjenu. Zbog ponižavanja, lažnog optuživanja i etiketiranja Doboja.

Zbog torture koju građani Doboja konstantno trpe zbog neznanja i stranačkih ljudi u CIK-u BiH najavljujem pravnu borbu i svaki vid borbe mojih sugrađana.

Zapamtite, članovi CIK-a, Dobojlije nemaju ni finansijere, niti strane ambasade koje moraju slušati. Pokusni kunići moji građani neće biti.

Mnogi priželjkuju ekscese, a mi smo uvijek za stabilnost i to je razlog što građane nisam pozvao pred CIK ali taj demokratski čin protesta ostaje opcija. Meni su moji sugrađani iznad svega i odgovaram njima, a ne faktorima iz sjene.

Gospodine Arnautoviću imunitet koji imate za obavljanje dužnosti se ne može koristiti za lažne informacije s ciljem uznemiravanja javnosti, niti je opšta prepreka za krivični ili parnični postupak. Najmanje sto možete učiniti je da se izvinete na način kako ste i dezinformisali javnost prvi put.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Juniori KMF Radnik MD Shop protiv Željezničara u Tuzli

Saopštenje za javnost KMF Radnik MD Shop prenosimo u cjelosti: U subotu na teren izlazi i naša juniorska ekipa....

Balkan TRIP TV u posjeti Turističkoj organizaciji Bijeljina (foto)

Jedina turistička televizija na Balkanu, koja egzistira od 2020. godine, bila je danas gost Turističke organizacije Bijeljina. -Naš grad...

PETROVIĆ: Grad Bijeljina po prvi put organizuje kolektivno vjenčanje

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je na svom zvaničnom FB nalogu najavio po prvi put organizaciju kolektivnog vjenčanja u...

Da li će neko od poslanika u NS RS izbjeći sutrašnju sjednicu?

Još uvijek nije stiglo nijedno obavještenje narodnih poslanika o odsustvu sa sutrašnje sjednice Narodne skupštine Republike Srpske. Opozicionari...