KK Radnik Bijeljina: Istupamo iz Prvenstva BiH zbog neažurnosti i neorganizovanosti Košarkaškog saveza BiH

Datum:

Share post:

Upravni odbor Košarkaškog kluba „Radnik“ donio je odluku o istupanju kluba iz Prvenstva BiH zbog neažurnosti i neorganizovanosti Košarkaškog saveza BiH.

Iako je već oktobar, još nije poznato ni kada počinje liga, niti koji klubovi i koliko će ih u njoj učestvovati. Zanimljivo je da postoji mogućnost da ove sezone u Prvenstvu BiH nastupe klubovi koji su prošle godine ispali iz ovog ranga takmičenja, čime se nesumnjivo postavlja pitanje regularnosti i svrsishodnosti učešća.

Nepoznanica kada će i pod kojim uslovima početi sezona znatno utiče i na finansijske planove kluba, tako da bi bilo krajnje neodgovorno i neozbiljno u ovakvim okolnostima započeti takmičenje.

Osim toga, Grad Bijeljina i dalje nema odgovarajuće infrastrukturne uslove za profesionalne sportiste, a oni se najprije odnose na nedostatak sportske dvorane i termina za treniranje, što dodatno otežava situaciju.

Dok nadležni ne naprave iskorak i ne unaprijede sportski ambijent, Košarkaški klub „Radnik“ će u narednom periodu akcenat staviti na još kvalitetniji rad sa mlađim igračima, koji će u nastupajućoj sezoni dobiti priliku da se košarkaški razvijaju u Prvoj i Drugoj ligi Republike Srpske.

Naš klub još jednom upućuje veliki zahvalnost svima koji su nam u prethodnom periodu pružali podršku, u nadi da će tako ostati i ubuduće, s ciljem stvaranja što boljih uslova za bavljenje sportom, a naročito zdravog razvoja naših najmlađih.

UPRAVNI ODBOR KOŠARKAŠKOG KLUBA „RADNIK“ BIJELJINA

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

KOŠARAC: Vidljivo je da se pokušava trasirati put izbornog procesa na Šmitovim stavovima

Zamjenik predsjedavajuće Savjeta ministara Staša Košarac istakao je da je vidljivo da bošnjačka struktura primarno želi da implementira...

BORENOVIĆ U SKOPLJU: Nove tehnologije poželjne u izbornom procesu

Predsjednik PDP i poslanik u PD PS BiH, Branislav Borenović, kao član Delegacije PS BiH u Parlamentarnoj skupštini...

Izabrani predsjednik i potpredsjednik GO RSS Zvornik (foto)

U Zvorniku je održana izborna skupština Gradskog odbora /GO/ Republičke stranke Srpske na kojoj je za predsjednika GO...

GU Bijeljina posjetio Mladen Jović – Semberac koji živi i radi u Japanu (foto)

Nedavno je u Gradskoj upravi Grada Bijeljina gost bio Mladen Jović - Semberac koji živi i radi u...