LOPARE: POZITIVAN IZVJEŠTAJ REVIZIJE DOMA ZDRAVLJA

Datum:

Share post:

POZITIVAN IZVJEŠTAJ REVIZIJE DOMA ZDRAVLJA

U Domu zdravlja Lopare 2020. godine sprovedena je finansijska revizija koja je od strane Glavne službe za reviziju javnog sektora Republike Srpske ocijenjena pozitivno, uz preporuke za usklađenost u poslovanju.

Pomenuta služba je izvršila reviziju datih preporuka i u izvještaju, koji je objavljen početkom oktobra 2022. godine, stoji da je na osnovu njihove provjere, prezentovane knjigovodstvene i druge prateće dokumentacije i preduzetih mjera stečeno uvjerenje da je Dom zdravlja Lopare proveo sve preporuke koje su date za usklađenost.

„Ponosan sam na sve zaposlene u Domu zdravlja Lopare, koji svakodnevno daju svoj veliki doprinos u radu i razvoju naše ustanove, a takav rad je pozitivno ocijenila i Glavna služba za reviziju javnog sektora Republike Srpske“, saopštio je novinarima direktor Doma zdravlja Lopare Želimir Nešković.

On je naveo da su pozitivan finansijski izvještaj i pozitivan izvještaj o statusu preporuka za usklađenost u poslovanju, dati od nadležne službe, vrlo značajni za ustanovu jer su važni za dalji rad i dobrobit pacijenata.

„Pozitivni izvještaji daju i dobre reference koje će nam omogućiti da možemo aplicirati za razne projekte u Republici Srpskoj i kod stranih fondova“, zaključio je Nešković.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zašto i kome smeta KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina?

Saopštenje za javnost sa zvaničnog FB naloga KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina prenosimo u cjelosti Juče u Bijeljini pred...

BIJELJINA: Kuća Arsenovića u Donjem Crnjelovu puna djece, sloge i ljubavi (foto)

Iz semberskih sela, posljednjih godina, uglavnom se odlazilo, jer mladi ljudi bolju budućnost vide u gradovima ili u...

Još jedna crkva u Istanbulu postaje džamija

U Istanbulu će sutra za vjernike svečano biti otvorena džamija Karije, prvobitno Crkva Hrista Spasitelja, koja je do...

Danas je Međunarodni dan babica

Danas je Međunarodni dan babica, koji je, 1992. godine, ustanovila Internacionalna konfederacija babica. Grupa babica iz Evrope, uglavnom...