LOPARE: POZITIVAN IZVJEŠTAJ REVIZIJE DOMA ZDRAVLJA

Datum:

Share post:

POZITIVAN IZVJEŠTAJ REVIZIJE DOMA ZDRAVLJA

U Domu zdravlja Lopare 2020. godine sprovedena je finansijska revizija koja je od strane Glavne službe za reviziju javnog sektora Republike Srpske ocijenjena pozitivno, uz preporuke za usklađenost u poslovanju.

Pomenuta služba je izvršila reviziju datih preporuka i u izvještaju, koji je objavljen početkom oktobra 2022. godine, stoji da je na osnovu njihove provjere, prezentovane knjigovodstvene i druge prateće dokumentacije i preduzetih mjera stečeno uvjerenje da je Dom zdravlja Lopare proveo sve preporuke koje su date za usklađenost.

„Ponosan sam na sve zaposlene u Domu zdravlja Lopare, koji svakodnevno daju svoj veliki doprinos u radu i razvoju naše ustanove, a takav rad je pozitivno ocijenila i Glavna služba za reviziju javnog sektora Republike Srpske“, saopštio je novinarima direktor Doma zdravlja Lopare Želimir Nešković.

TESTNA REKLAMA

On je naveo da su pozitivan finansijski izvještaj i pozitivan izvještaj o statusu preporuka za usklađenost u poslovanju, dati od nadležne službe, vrlo značajni za ustanovu jer su važni za dalji rad i dobrobit pacijenata.

„Pozitivni izvještaji daju i dobre reference koje će nam omogućiti da možemo aplicirati za razne projekte u Republici Srpskoj i kod stranih fondova“, zaključio je Nešković.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

MILIĆEVIĆ: Budžet Opštine Šamac stabilan – realizuju se mnogobrojni projekti (foto, video)

Gost u Studiu 1 portala Dešavanja u Bijeljini i emisije Oko u Oko je bio Đorđe Milićević, načelnik...

BIJELJINA: ŽIVKOVIĆ NAPUSTIO RADNIK

Radnik iz Bijeljine ostao je bez standardnog prvotimca u jesenjem dijelu sezone, Dejana Živkovića. Ovaj dvadesetdvogodišnji fudbaler iza kojeg...

DODIK I KONAKOVIĆ (NiP) na utakmici u Laktašima razgovarali o formiranju Savjeta ministara BiH (foto)

Gledali utakmicu u Laktašima: Dodik razgovarao s Konakovićem o formiranju Savjeta ministara BiH Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik saopštio...

Pandurević PROZVLA Milovanovića, on joj UZVRATIO : “LJUBE (Ljubiša Petrović) je taj koji po nalogu OPSTRUIŠE” (foto)

Aleksandra Pandurević, član Glavnog odbora SDS-a, danas je na Twitteru komentarisala zagađenje u Bijeljini i tom prilikom prozvala...