SAMO U BIJELJINI: Saobraćajni znak STOP iza krošnje DRVETA (foto)

Datum:

Share post:

Prije nekoliko dana usled saobraćajne nesreće koja se dogodila na raskrsnici ulica Beogradske i Račanske ’’stradao’’ je i saobraćajni znak.

Saobraćajni znak je nekoliko dana ležao oboren na trotoaru u Beogradskoj ulici zbog čega je bila ugrožena bezbjednost učesnika u saobraćaju u toj izuzetno prometnoj bijeljinskoj ulici.

Preduzeće koje je dobilo na tenderu posao održavanja popravljanja i postavljanja saobraćajne signalizacije u Gradu Bijeljina je saobraćajni znak STOP postavilo nakon pet dana, ali isti nije uočljiv od krošnje drveta čime se ponovo ugrožava bezbjednost učesnika u saobraćaju u Beogradskoj ulici.

Koliko će trebati dana nadležnim iz Gradske uprave i Odjeljenja za stambeno komunalne poslove da reaguju i ponovo angažuju preduzeće koje je dobilo na tenderu posao održavanja popravljanja i postavljanja saobraćajne signalizacije u Gradu Bijeljina kako bi se riješio ovaj problem ostaje da se vidi.

Postavlja se i pitanje čija je odgovornost za ovaj nemar, preduzeća koje je dobilo tender i koje je zaduženo za održavanje popravljanja i postavljanja saobraćajne signalizacije u Gradu Bijeljina, nadležnih u Odjeljenju za stambeno komunalne poslove Gradske uprave ili nadležnih zaduženih za održavanje zelenih površina u našem Gradu?

Nekada je bolje ’’ne raditi nikako nego svakako’’, kaže stara narodna poslovica, jer očito je da je saobraćajni znak u Beogradskoj ulici za vozače i ostale učesnike u saobraćaju imao veću ulogu i da je bio uočljiviji dok je ležao na trotoaru nego sada kada se ne vidi od krošnje drveta!

Izvor: desavanjaubijeljini.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

ARSENOVIĆ: Od 21. do 23. maja Kulturna manifestacija „Dani dječije kulture“ u bijeljinskoj Biblioteci (video)

Narodna biblioteka "Filip Višnjić" u Bijeljini već treću godinu zaredom organizuje Kulturnu manifestaciju „Dani dječje kulture“ koja će...

BOLNICA BIJELJINA: Služena Sveta liturgija na Veliki četvrtak

Na Veliki Četvrtak, 02. maja 2024. u Paraklisu svetih vračeva Kozme i Damjana pri Opštoj bolnici "Sveti Vračevi"...

DR STEVIĆ: Škola za trudnice mnogo olakšava period do i nakon porođaja (video)

U Domu zdravlja Bijeljina počela je, ponovo, sa radom Škola za trudnice sa ciljem da pruži psihofizičku pripremu...

CIK raspisuje lokalne izbore, liste kandidata početkom jula

 U narednim danima, Centralna izborna komisija BiH, vjerovatno u ponedjeljak, 6. maja, donijeće odluku o raspisivanju lokalnih izbora...